Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μόνο για τις αισθητικές βελτιώσεις, ο οίκος ζητάει 7.103 ευρώ .

Tο Ateca έχει τώρα μεγαλύτερους θόλους τροχών.

Η Je Design προσφέρει επίσης 19άρες ή 20άρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με 275/30 ελαστικά.

Νέο CUPRA Ateca με 360 PS από την Je Design

18/2/2019

Το Cupra Ateca κάνει ήδη άλματα μπροστά από το ανταγωνισμό του, με το kit εξέλιξης του βελτιωτικού οίκου Je Design. Χέρι έχει μπει και στην αισθητική του αυτοκινήτου, αλλά και στην εξέλιξη του κινητήρα!

To δικό της βελτιωτικό πακέτο για το CUPRA Ateca ανακοίνωσε η Je Design, η οποία και προσέφερε στο μοντέλο υψηλών επιδόσεων νέα εμφάνιση και ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, λίγο αφότου μάλιστα παρουσίασε την πρότασή της για ένα off-road SEAT Ateca.

Ξεκινώντας από το μοτέρ, ο 2λιτρος 4κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας αποδίδει τώρα 360 άλογα και 450 Νm ροπής με βενζίνη 98 οκτανίων, όντας δηλαδή 60 άλογα και 50 Νm ροπής πιο ισχυρός από την εργοστασιακή έκδοση. Το σπριντ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται τώρα 0,4 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα σε 4,8 δλ., ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα έχει αυξηθεί από τα 247 στα 259 χλμ./ώρα.

Στο τομέα της εμφάνισης τώρα, το αυτοκίνητο έχει λάβει αρκετές αναβαθμίσεις που το κάνουν πιο επιθετικό και άγριο σε στυλ. Κατ αρχάς, το Ateca έχει τώρα μεγαλύτερους θόλους τροχών και περισσότερα προστατευτικά στους προφυλακτήρες παίρνοντας ένα πιο περιπετειώδες παρουσιαστικό ενώ η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 30 χιλιοστά. Η Je Design προσφέρει επίσης 19άρες ή 20άρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με  275/30 ελαστικά.

Μόνο για τις αισθητικές βελτιώσεις, ο οίκος ζητάει 7.103 ευρώ ενώ, εάν ο ενδιαφερόμενος θέλει άλλα το νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο του μοτέρ και την αυξημένη ισχύ, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει στις 9.093 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις