Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Aston Martin DB11.

Tο ανθρακονημάτινο κάτω μέρος του οπίσθιου προφυλακτήρα φιλοξενεί έναν αεροδυναμικό διαχύτη.

Το εσωτερικό της DB11.

H Bugatti Veyron.

H νέα εμφάνιση χαρακτηρίζεται από την τεράστια αεροτομή που δεσπόζει στο πίσω μέρος.

To εσωτερικό της Veyron.

DB11 και Veyron από τα «χέρια» της Mansory

24/4/2018

Μία Aston Martin DB11 και μία Bugatti Veyron πέρασαν από τα χέρια των ανθρώπων της Mansory, δεχόμενες έτσι αλλαγές τόσο εμφανισιακά, όσο και στις επιδόσεις τους.

Ξεκινώντας από την DB11 η βελτιωτική εταιρεία ξεκίνησε τις αλλαγές της προσφέροντας στο κάτω μέρος του μπροστινού μέρους ένα χείλος κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα, ενώ οι μεγαλύτεροι αεραγωγοί οι οποίοι έχουν πάρει θέση και στο καπό, βοηθούν στην καλύτερη και γρηγορότερη ψύξη του κινητήρα.
 
Από κει και πέρα πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε να έχουν τοποθετηθεί πλαϊνές ποδιές, ενώ το ανθρακονημάτινο κάτω μέρος του οπίσθιου προφυλακτήρα φιλοξενεί έναν αεροδυναμικό διαχύτη, δεξιά και αριστερά του οποίου έχουν τοποθετηθεί τα δύο ζευγάρια των απολήξεων του συστήματος εξάτμισης.

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις μια επαναχαρτογράφηση εγκεφάλου σε συνδυασμό με ένα νέο σύστημα εξάτμισης που μεταξύ άλλων προσφέρει καλύτερο ήχο, επιτρέπουν στον twin-turbo V12 κινητήρα να προσφέρει 700 ίππους και ροπή 850 Nm.
 
Περνώντας στη Bugatti Veyron το εξωτερικό μέρος του supercar είναι καλυμμένο ολοκληρωτικά από ίνες άνθρακα  μέσω ενός νέου υλικού που χρησιμοποίησε η Mansory το οποίο ονομάζεται Marble Collage, ενώ η νέα εμφάνιση χαρακτηρίζεται από την τεράστια αεροτομή που δεσπόζει στο πίσω μέρος, αλλά και τον αεροδυναμικό διαχύτη που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τη Mansory.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα της Bugatti Veyron η εταιρεία δεν έχει αναφέρει κάποιες αλλαγές, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως και στα δύο μοντέλα διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό, με αυτό της DB11 να έχει επωφεληθεί από δέρμα Alcantara, ενώ και τα δύο έχουν κερδίσει ένα διαφορετικό εσωτερικό σχεδιασμό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις