Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δεν το κουνάνε τα μοντέλα Ζ

Δεν εγκαταλείπονται τα μοντέλα Ζ

23/1/2018

Οι φήμες που υπήρξαν κάνοντας λόγο ότι η Nissan θα καταργούσε τα μοντέλα Ζ, όπως είναι λογικό έφεραν μια αναστάτωση στους φίλους των συγκεκριμένων μοντέλων. Όμως τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του αντιπροέδρου τους τμήματος σχεδιασμού προϊόντων της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Michael Bunce, κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν ισχύει, καθώς η φίρμα θα συνεχίσει να έχει στα πλάνα της μοντέλα που θα φέρουν το λογότυπο «Ζ».
 
Μιλώντας στα διεθνή μέσα ο Michael Bunce είπε: «Δεν πρόκειται να απομακρυνθούμε από το συγκεκριμένο λογότυπο και είναι κάτι το οποίο σκεφτόμαστε αλλά και εργαζόμαστε σε αυτό, τη δεδομένη χρονική στιγμή», βάζοντας έτσι τέλος σε όποιες φήμες ήθελαν το τέλος των μοντέλων της οικογένειας Ζ.

Πλέον το μόνο που απομένει να διευκρινιστεί είναι εάν το επόμενο μοντέλο Ζ που θα φέρει στην παραγωγή η Nissan θα είναι SUV, όπως έχει ακουστεί από διάφορες φήμες. Όμως αξίζει να σημειωθεί πως κατά διαστήματα η μάρκα έχει καταστήσει σαφές πως τα μελλοντικά της πλάνα δεν περιστρέφονται γύρω από τα SUV μοντέλα, με τα σεντάν και τα σπορ αυτοκίνητα να μένουν στο επίκεντρο.
 
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το γεγονός πως το σημερινό 370Z βρίσκεται στην αγορά στην τρέχουσα μορφή του από το 2009, το έχει καταστήσει ένα από τα παλαιότερα οχήματα στην κατηγορία του, κάτι το οποίο γνωρίζει ο Bunce, ο οποίος υπογράμμισε πως η οικογένεια Ζ είναι σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και στο εγγύς μέλλον θα δούμε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις