Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H αυτόνομη Mustang ολοκλήρωσε έστω και με προβλήματα τη διαδρομή μήκους περίπου 1.6 χιλιομέτρων.

Δες την πρώτη αυτόνομη Mustang

18/7/2018

Διαδρομή 1,6 χιλιομέτρων διήνυσε η πρώτη αυτόνομη Mustang εντυπωσιάζοντας. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Μία Mustang του 1965 η οποία πήρε από τη Siemens και το Πανεπιστήμιο Cranfield, ολόκληρο τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να γίνει ένα αυτόνομο μοντέλο, βγήκε στην πίστα του Goodwood Festival Of Speed με σκοπό να φτάσει στη γραμμή του τερματισμού, κάτι που έκανε, ωστόσο για να έρθει εις πέρας το έργο χρειάστηκαν παραπάνω από μια προσπάθειες.
 
Αρχικά το αυτοκίνητο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μόνο του τη διαδρομή καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού το μοντέλο αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με βασικότερο ένα σχετικά με την σωστή ηλεκτροδότηση του τιμονιού. Ως αποτέλεσμα είχε πολλές φορές ο άνθρωπος που ήταν στη θέση του οδηγού να καλείται να διορθώσει τη πορεία του μοντέλου, το οποίο λοξοδρομούσε.

Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι κατάφεραν να διορθώσουν τις ρυθμίσεις και με χαμηλότερη ταχύτητα η Ford Mustang ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα και χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση τη διαδρομή, κάτι που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που προβάλλεται παρακάτω.
 
Μπορεί ακόμη τα αυτόνομα αυτοκίνητα να μην είναι έτοιμα ωστόσο όπως φαίνεται η ώρα που θα μπουν στη ζωή μας ολοένα και πλησιάζει.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις