Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα BMW Z4 μετράει μέρες για να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο της.

Διέρρευσε η νέα Ζ4

14/8/2018

Η νέα BMW Z4 μετράει μέρες για να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο της, ωστόσο ένας χρήστης του Instagram μας αποκάλυψε το επερχόμενο μοντέλο και μάλιστα στην ισχυρότερη έκδοσή του. Δείτε τις εικόνες.

Μπορεί η ποιότητα των εικόνων να μην είναι η καλύτερη δυνατή ωστόσο όπως μπορούμε να δούμε το μοντέλο που απεικονίζεται φέρει στο πίσω μέρος το λογότυπο M40i κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για τη ναυαρχίδα στις εκδόσεις της Ζ4, αν βεβαίως και η φίρμα δεν προχωρήσει στην αναβίωση της Ζ4Μ.
 
Από κει και πέρα κοιτώντας στο μπροστινό μέρος η προσοχή επικεντρώνεται στους μεγάλους αεραγωγούς που έχουν τοποθετηθεί σε όλο το μήκος του μπροστινού προφυλακτήρα, ενώ η κλασική γρίλια της BMW φαίνεται να έχει μεγαλώσει δίνοντας μια πιο ευρεία αισθητική. Πηγαίνοντας προς τα πίσω μπορούμε να δούμε τις έντονες γραμμές που διαρρέουν το αμάξωμα αλλά και νέες εισόδους αέρα που βρίσκονται πίσω από τους μπροστινούς τροχούς, ενώ στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα τύπου μπούμερανγκ, οι αεραγωγοί, ο οπίσθιος αεροδυναμικός διαχύτης και οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης συνθέτουν χωρίς αμφιβολία το πιο εντυπωσιακό μέρος του αυτοκινήτου.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια πληροφορία, ωστόσο οι κινητήρες, που θα εξοπλίζουν τη νέα Ζ4, θα ξεκινούν από τους 4 κυλίνδρους και τα 2.000 κ.εκ. Ο βασικός της s20i θα έχει 184 ίππους, ενώ η s30i θα έχει ένα καινούργιο δίλιτρο σύνολο που θα αποδίδει πάνω από 250 άλογα. Η έκδοση M40i, πιθανότατα θα έρθει με τον 3λιτρο 6κύλινδρο Twin Power Turbo κινητήρα και 360 άλογα. Οι εκ Γερμανίας πληροφοριοδότες μας, δίνουν σοβαρή πιθανότητα στην παρουσίαση μιας πιο «λαϊκής» έκδοσης 18i με τον 3κύλινδρο 1,5 λτ. turbo κινητήρας της X2 με τα 140 άλογα. Επίσης θέλουν σχεδόν βέβαιη την αναβίωση της Ζ4Μ (η δεύτερη γενιά της Ζ4 δεν είχε έκδοση Μ) με σχεδόν 450 άλογα από τον 3λιτρο biturbo κινητήρα των Μ3/Μ4.
 
Σε ότι αφορά τη μετάδοση κίνησης αυτή όπως όλα δείχνουν θα παρέχεται αποκλειστικά από ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων που κατασκευάστηκε από την ZF, ωστόσο και αυτή η πληροφορία μένει να επιβεβαιωθεί κατά τη επίσημη παρουσίαση του μοντέλου που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Αυγούστου.   

Πατήστε πάνω στη δεύτερη εικόνα για να εμφανιστεί πλήρως.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις