Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζει τη νέα 911 η Porsche.

Δοκιμάζει τη νέα 911 η Porsche (+vid)

16/8/2018

Η νέα Porsche 911 προετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της και έτσι οι μηχανικοί της εταιρείας συνεχίζουν τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης στη πίστα του Nürburgring, όπως έχει καταγράψει ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός.

Όποιος παρατηρήσει καλά το βίντεο διάρκειας 15 λεπτών που υπάρχει στο τέλος του κειμένου θα δει ότι η φίρμα δοκιμάζει δύο και όχι μία έκδοση του επερχόμενου μοντέλου. Παρόλο το καμουφλάζ που υπάρχει αυτό επιβεβαιώνεται από τον αριθμό απολήξεων του συστήματος εξάτμισης, ο οποίος στη μία περίπτωση μετριέται σε δύο, ενώ στην άλλη οι απολήξεις διπλασιάζονται. Αυτό είναι πολύ πιθανό να σημαίνει πως το ένα μοντέλο είναι η Carrera, ενώ το αυτοκίνητο με τις τέσσερις απολήξεις όπως όλα δείχνουν είναι η πιο θερμή Carrera S.
 
Από κει και πέρα στο εξωτερικό μέρος βλέπουμε τη νέα 911 να τηρεί τον συνηθισμένο σχεδιασμό, ωστόσο από αυτές τις λήψεις φαίνεται πως έχει λάβει νέους προβολείς, μεγαλύτερα παράθυρα, μία λεπτή LED λωρίδα στο πίσω μέρος που έχει τον ρόλο των φωτιστικών σωμάτων, αλλά και μια ενεργή αεροτομή, η οποία είναι κρυμμένη σε χαμηλές ταχύτητες και αναπτύσσεται όταν ο οδηγός βάζει το πόδι του στο γκάζι.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό από προηγούμενες κατασκοπευτικές λήψεις έχουμε δει πως ένα αναλογικό ταχύμετρο θα συνεχίσει να είναι μέρος του εξοπλισμού της καμπίνας, ενώ μια μεγαλύτερη οθόνη που φιλοξενεί το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας έχει εγκατασταθεί από τους σχεδιαστές.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων οι πληροφορίες εξακολουθούν να αποτελούν μυστήριο, ωστόσο η Porsche σκοπεύει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες για τις Carrera και Carrera S. Τέλος να σημειώσουμε πως όλα α στοιχεία καταδεικνύουν ότι το ντεμπούτο της νέας 911 θα γίνει πριν από το τέλος του έτους, ενδεχομένως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις