Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πλήρως ψηφιακός διάκοσμος εξαιρετικής ποιότητας

Διαβάστηκε από 46797 αναγνώστες - 16/9/2020

Αποχαιρετίστε για πάντα τα αναλογικά όργανα. Εξάλλου τι τα θέλετε ενώ μπορείτε να έχετε το νέο MBUX (Mercedes –Benz User Experience) με το πλήρως ψηφιακό κόκπιτ 2 οθονών; Από την βασική έκδοση κιόλας μπορείτε να απολαύσετε 2 μόνιτορ 7 ιντσών (το μέγεθος αυτών να ανεβαίνει ανάλογα το πακέτο) όπου η μία αποτελεί τον πίνακα οργάνων και η άλλη τον πίνακα ελέγχου. Εξαιρετικά γραφικά με τον οδηγό να χρειαστεί μόνο λίγα λεπτά και μόνο τη πρώτη φορά για να δημιουργήσει το σύνολο των πληροφοριών που θέλει να αντικρίζει κατά την οδήγηση, ενώ η μεταφορά πληροφοριών γίνεται με 3 διαφορετικούς τρόπους. Εσείς απλά διαλέγετε. Σε ότι αφορά την ποιότητα, συναντάμε μαλακές επιφάνειες, τα υλικά είναι κορυφαίας ποιότητας, ενώ το επίπεδο της συναρμολόγησης δεν σηκώνει σχόλιο.



«Hey Mercedes»
Με αυτή τη φράση μπορείς να κάνεις τα πάντα στην νέα A-Class. Είναι η λέξη κλειδί για να αποκτήσεις έναν assistant όπως η Alexa της Amazon και να χειρίζεσαι εκατοντάδες λειτουργίες φωνητικά. Ρώτα τι ώρα είναι, φτιάξε τη σωστή θερμοκρασία ή χρησιμοποίησε το navi χωρίς να πάρεις τα χέρια σου από το τιμόνι. Για την χειροκίνητη εισαγωγή πληροφοριών από τον οδηγό, υπάρχουν 3 τελείως διαφορετικοί τρόποι για όλα τα γούστα και ...δάχτυλα. Μία επιφάνεια αφής ανάμεσα στα καθίσματα, μία οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, και δύο μικρά touchpads στο τιμόνι αριστερά και δεξιά. Τον λιγότερο χρόνο εξοικείωσης θεωρούμε πως απαιτεί ο τρίτος, ο οποίος μας εξυπηρέτησε καλύτερα.

Μεγάλη η αύξηση στο πορτ-παγκάζ
Με το μεταξόνιο και το εξωτερικό πλάτος να παραμένουν ίδια, το επίπεδο των χώρων παραμένει ικανοποιητικό. Το λίγο μεγαλύτερο ύψος εξισορροπείται από το χαμήλωμα της οροφής, διατηρώντας τους χώρους ικανοποιητικούς και αρκετούς για πίσω δύο επιβάτες. Το πορτ-παγκάζ από την άλλη κερδίζει τα μέγιστα από το σχηματισμό και φτάνει πλέον τα 420 λτ, ενώ μπορεί να ανοίξει και με κίνηση του ποδιού εξωτερικά.