Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Στον δρόμο: Κορυφαίο και εκτός πόλης

27/7/2021

Μπορεί τα μοντέλα της supermini κατηγορίας να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις αστικές μετακινήσεις, αλλά το ανανεωμένο Micra αποδεικνύεται εξαιρετικό και στον αυτοκινητόδρομο. Η σχετικά σφιχτή του ανάρτηση το καθιστά ιδιαίτερα σταθερό σε υψηλές ταχύτητες, ενώ οι έντονες κλίσεις απουσιάζουν. Το τιμόνι προσφέρει την απαιτούμενη πληροφόρηση στον οδηγό και τα φρένα δείχνουν ακούραστα ακόμα και σε παρατεταμένη πίεση. Πάμε στον κινητήρα, του οποίου η μείωση ισχύος κατά 8 ίππους δε δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις, λόγω της καλής συνεργασίας του με το μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Η ροπή από χαμηλά είναι αρκετή για μία προσπέραση και η «μακριά» 5η σχέση κρατά την κατανάλωση σε φυσιολογικό επίπεδο και σε υψηλότερες ταχύτητες.

Kοινοποίησε το »




Η τιμή του ανανεωμένου Nissan Micra με τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης και το μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων ξεκινά από τα 14.990 ευρώ στη βασική έκδοση, ενώ για την απόκτηση της έκδοσης δοκιμής «Acenta» αυξάνεται στα 15.590 ευρώ. Οι εκπομπές ρύπων ξεπερνούν οριακά το κατώτατο όριο των 122 γρ./χλμ. συνεπώς δεν υφίσταται απαλλαγή.

Συμπέρασμα
Στην άκρως απαιτητική κατηγορία των μικρών, το Nissan Micra επανέρχεται με κινητήρα που προσαρμόζεται στα αυστηρά όρια και διακρίνεται για τη βελτίωσή του ως προς τις ανάγκες σε καύσιμο. Ταυτόχρονα, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύνολο που θα αποδειχθεί «σκληρός» αντίπαλος για τους ανταγωνιστές.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »