Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Gales υποσχέθηκε ότι «θα είναι πανέμορφα σχεδιαστικά και πολύ αποδοτικά στον τομέα της αεροδυναμικής».

Nέα μοντέλα από Lotus

30/1/2018

Την πρόθεση της να ανανεώσει σημαντικά την γκάμα της έχει πάρει η Lotus, ετοιμάζοντας δύο νέα μοντέλα μέσα στα επόμενα χρόνια. Τι ετοιμάζει;

Δύο νέα μοντέλα θα παρουσιάσει η Lotus όπως αποκαλύπτει ο CEO, κ. Jean-Marc Gales μέσα στο 2020, χωρίς να δίνει πάντως πολλές πληροφορίες γύρω από καινούρια μέλη της γκάμας.

Ο ίδιος ο Gales ανέφερε ότι ένα από τα μοντέλα θα είναι αντικαταστάτης ενός μοντέλου που υπάρχει ήδη στην γκάμα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι θα αποτελέσει τον διάδοχο του Elise και ότι θα κατασκευαστεί από το νέο δάπεδο της μάρκας από αλουμίνιο ώστε «να αποτελέσει σημείο αναφοράς για μοντέλα με μικρό βάρος, ασφαλή και με διαχρονικό χαρακτήρα».

Όσον αφορά το άλλο μοντέλο, λέγεται ότι θα έχει πολλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και θα αντικαταστήσει την 3-Εleven, αν και θα «έχει πιο συντηρητική σχεδίαση» και θα βασίζεται και αυτό στην ίδια αλουμινένια πλατφόρμα της μάρκας.

Ο Gales υποσχέθηκε ότι «θα είναι πανέμορφα σχεδιαστικά και πολύ αποδοτικά στον τομέα της αεροδυναμικής» ενώ πηγές γύρω από το στρατόπεδο αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να λάβουν τα μοτέρ της κινέζικης Geely που έχει άλλωστε στην κατοχή της την Lotus αλλά και την Volvo. Το σύστημα infotainment της Volvo πάντως δεν θα μεταφερθεί στην Lotus καθώς ο Gales θεωρεί ότι δεν ταιριάζει στον σπορτίφ χαρακτήρα της μάρκας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις