Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Τrump δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τον Βορειοκορεάτη την θωρακισμένη λιμουζίνα του.

Έδειξε την λίμο του στον Kim Yong Un o Trump

13/6/2018

Στις λιμουζίνες φαίνεται πως στράφηκε η συζήτηση μεταξύ Τrump και Kim Yong Un κατά το περιθώριο της συνάντησης τους στην Σιγκαπούρη. Δείτε τι έγινε.

Ο Donald Trump συναντήθηκε πρόσφατα με τον Kim Jong Un στην Σιγκαπούρη σε μια συνάντηση που τράβηξε τα βλέμματα τόσο του κοινού όσο και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μετά από πολύωρες συζητήσεις, οι δύο ηγέτες άρχισαν να συζητούν για τα αυτοκίνητα, με τον Τrump να μην χάνει την ευκαιρία να δείξει τον Βορειοκορεάτη την θωρακισμένη λιμουζίνα του που έχει το όνομα «The Beast». Oι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσουν πολλές πληροφορίες γύρω από το αυτοκίνητο, ωστόσο έχει γίνει γνωστό ότι ζυγίζει περίπου 7.257 κιλά κυρίως λόγω του θωρακισμένου αμαξώματος της και των θυρών που λέγεται πως είναι παραπάνω από 20 εκατοστά σε πλάτος που του επιτρέπουν να μπορεί να αντέξει βομβιστικές, χημικές ή βιολογικές επιθέσεις.

 Από την άλλη πλευρά, δεν έχει γίνει γνωστό αν το Kim Jong Un έχει κάποια λιμουζίνα, με κάποιες πηγές να αναφέρουν πως έχει στην κατοχή του κάποια θωρακισμένη S-Class.

Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε μια σειρά από θέματα που αφορούν τις σχέσεις ΗΠΑ-Βορειας Κορέας ενώ λέγεται πως o Trump έδωσε μια σειρά από διαβεβαιώσεις στον Kim Yong Un, ώστε να συνεχιστεί το πρόγραμμα αποπυρηνικοποίησης της κορεάτικης χερσονήσου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις