Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα βασίζεται στην ΜQB A2 πλατφόρμα του VW Group.

Είναι αυτό το Tarraco;

22/2/2018

H πρώτη διαρροή του καινούριου SUV της SEAT φαίνεται πως ήρθε στο φως. Διαβάστε τι μαθαίνουμε γύρω από την νέα προσθήκη της ισπανικής εταιρείας.

Σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν για το CUPRA Ibiza, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και κάποιες πρώτες εικόνες του νέου μεγάλου SUV της SEAT, oνόματι Tarraco. Αυτές διέρρευσαν μεσα από μια σελίδα μέσου δικτύωσης και σύμφωνα με πληροφορίες πάρθηκαν μέσα από ένα σύστημα infotainment της SEAT.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα βασίζεται στην ΜQB A2 πλατφόρμα του VW Group που χρησιμοποιεί και το Τiguan Allspace και το Skoda Kodiaq και θα διατίθεται τόσο σε 5θέσια όσο και σε 7θέσια διάταξη, αποτελώντας μάλιστα το πιο μεγάλο μοντέλο στην γκάμα της ισπανικής εταιρείας.

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, μαθαίνουμε ότι θα πάρει δάνειο τα μοτέρ των Τiguan και Kodiaq ενώ αναμένεται και μια υβριδική έκδοση. Στις πιο υψηλές εκδόσεις θα προσφέρεται σύστημα τετρακίνησης ενώ θα υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε αυτόματο και χειροκίνητο κιβώτιο.

 Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρχική του τιμή του θα ξεπερνά αυτή του Kodiaq και θα κινηθεί μεταξύ 25.000 και 30.000 ευρώ.

Τo νέο SEAT  Tarraco θα λανσαριστεί στα τέλη του τρέχοντος έτους.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις