Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Είναι αυτή η νέα BMW X4 M;

16/2/2018

Μπορεί η νέα BMW Χ4 να έχει κάνει εδώ και λίγες ώρες την εμφάνισή της, ωστόσο πολλοί έχουν αρχίσει να ονειρεύονται το επόμενο ισχυρό μοντέλο των «βαυαρών» την BMW Χ4 Μ.

Μέσα σε αυτούς και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi, ο οποίος σε ένα ακόμα σχέδιο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας, έδωσε την δική του εκδοχή για το πώς θα είναι το επερχόμενο ισχυρό μοντέλο της νέας Χ4.
 
Όπως είναι λογικό το σχέδιο έχει της Χ4 Μ έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από την Χ4, ωστόσο ο καλλιτέχνης έχει προσφέρει νέα στοιχεία τα οποία δίνουν μια πιο δυναμική όψη στο γερμανικό SUV. Συγκεκριμένα η χρωμιωμένη γρίλια έχει αντικατασταθεί από μία με μαύρα διακοσμητικά στοιχεία, ενώ στον προφυλακτήρα ο κεντρικός αεραγωγός είναι μεγαλύτερος σε σχέση με το βασικό μοντέλο, με τους δύο μικρότερους αεραγωγούς να φιλοξενούν τα LED φώτα ημέρας.

Από κει και πέρα φαίνεται πως η Χ4 Μ έχει έρθει πιο κοντά στο έδαφος, ενώ η μαύρη οροφή φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από ίνες άνθρακα.
 
Σχετικά με την μονάδα ισχύος ο καλλιτέχνης δεν αναφέρει κάτι, ωστόσο κάτω από το καπό θα μπορούσε  να βρίσκεται μία έκδοση του εξακύλινδρου κινητήρα 3.0 λίτρων S55, τον οποίο βρίσκουμε στις Μ3 και Μ4, όπου στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει ρυθμιστεί για να προσφέρει περίπου 470 ίππους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις