Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες του Audi RS7 Sportback.

Mπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερες αλλαγές στο styling του κανονικού μοντέλου.

Aναφορικά με τον κινητήρα, φήμες κάνουν λόγο πως θα λάβει το 4λιτρο V8 twin-turbo σύνολο.

Aκάλυπτο το Audi RS7 Sportback

15/12/2017

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες του Audi RS7 Sportback, με τον φωτογραφικό φακό να εντοπίζει το μοντέλο χωρίς καμουφλάζ. Δείτε περισσότερα.

Από τη στιγμή που η Audi παρουσίασε τη νέα γενιά του A7 Sportback, όλοι πλέον αναμένουν την επίσημη παρουσίαση της έκδοσης επιδόσεων του οχήματος, το νέο RS7, ένα αυτοκίνητο που θα αναμετρηθεί με την Mercedes-AMG CLS 63.
 
Το μοντέλο που έχει ήδη «συλληφθεί» να υποβάλλεται σε δοκιμές καμουφλαρισμένο και αναμένεται να παρουσιαστεί σε κάποια από τις μεγάλες εκθέσεις της επόμενης χρονιάς, ίσως το Μάρτιο στη Γενεύη, εντοπίστηκε ακάλυπτο και έτσι οι εικόνες δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
 
Όπως φαίνεται, παρά το γεγονός πως στο αμάξωμα του μοντέλου αναγράφεται το «A7» και το «TFSI quattro», τα ευρύτερα φτερά πάνω από τους τροχούς καθώς και οι μεγάλες οβάλ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, αποδεικνύουν πως δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο A7, αλλά για το RS7.

Δεδομένου ότι πρόκειται για δοκιμαστικό μοντέλο και όχι για ένα αυτοκίνητο παραγωγής, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερες αλλαγές στο styling του κανονικού μοντέλου όπως ένας πιο σπορ διαχύτης και ένας μπροστινός προφυλακτήρας.
 
Τέλος αναφορικά με τον κινητήρα, φήμες κάνουν λόγο πως θα λάβει το 4λιτρο V8 twin-turbo σύνολο, που συναντάμε κάτω από τα καπό των Porsche Panamera Turbo και Bentley Continental GT και το οποίο αποδίδει περίπου 650 ίππους.
 
Λέγεται, όμως, πως εξελίσσεται μια πιο ιδιαίτερη έκδοση του νέου Audi RS7 Sportback, η οποία θα είναι όχι μόνο ισχυρότερη, αλλά και πιο «πράσινη». Μιλάμε για μια plug-in υβριδική εκδοχή, η οποία θα μπορούσε να δανειστεί τεχνολογία από την Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Συνδυάζοντας τον πιο πάνω κινητήρα με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, η PHEV εκδοχή του Α7 θα είχε ισχύ περίπου 700 ίππων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις