Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εντοπίστηκε το ισχυρό Skoda Kodiaq RS.

Στο μπροστινό προφυλακτήρα βλέπουμε να έχει τοποθετηθεί ένα μαύρο κάλυμμα το οποίο προφανώς θα καλύπτει τους μεγαλύτερους αεραγωγούς.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά σύνολα που θα το συνοδεύουν στο λανσάρισμά του κύκλοι της εταιρείας αναφέρουν πως θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον 2.0 Bi-Τurbo TDI.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.

Εντοπίστηκε στο δρόμο το ισχυρό Skoda Kodiaq RS

13/6/2018

Μπορεί το Skoda Kodiaq RS να μην έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του έστω και μέσω teaser εικόνας, ωστόσο όπως φαίνεται οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί ενήργησαν αστραπιαία και εντόπισαν χωρίς καμουφλάζ το μοντέλο.

Βλέποντας τις εικόνες το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι πως το νέο Kodiaq RS μοιάζει ίδιο με την έκδοση Sportline του Kodiaq η οποία έκανε την εμφάνισή της στο περυσινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ωστόσο υπάρχουν κάποιες διαφορές οι οποίες πρέπει να αναφερθούν.
 
Αρχικά στο μπροστινό προφυλακτήρα βλέπουμε να έχει τοποθετηθεί ένα μαύρο κάλυμμα το οποίο προφανώς θα καλύπτει τους μεγαλύτερους αεραγωγούς που θα έχουν εγκατασταθεί. Προχωρώντας προς τα πίσω βλέπουμε τις απολήξεις της εξάτμισης να μοιάζουν με αυτές που έχει το Octavia RS, δίνοντας την εντύπωση πως είναι ελαφρώς μεγαλύτερες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο πίσω προφυλακτήρας είναι όμοιος με αυτούς των λιγότερων ισχυρών εκδόσεων, κάτι που δεν αποκλείεται να αλλάξει όταν το μοντέλο κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά σύνολα που θα το συνοδεύουν στο λανσάρισμά του κύκλοι της εταιρείας αναφέρουν πως θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον 2.0 Bi-Τurbo TDI κινητήρα του γερμανικού group, ο οποίος αποδίδει 240 ίππους, με κάποια σενάρια να μιλούν για μια βελτιωμένη version του με ακόμη μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Έπειτα, δεδομένος θεωρείται ο εφοδιασμός του με DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ δεν αποκλείεται και η τετρακίνηση. Όσον αφορά στον βενζινοκινητήρα ο 2.0 TSI μοιάζει η πιο ενδεδειγμένη λύση χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια πληροφορία για την ιπποδύναμη.
 
Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για το ισχυρό Kodiaq για αυτό και μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr. Μέχρι τότε ρίχτε μία ματιά στη γκαλερί των φωτογραφιών.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις