Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επανέρχεται το Land Rover Defender;

18/8/2017

Από ό,τι φαίνεται, ένα από τα ικανότερα εκτός δρόμου οχήματα, το Land Rover Defender, θα επανέλθει στην παραγωγή σε μια νέα μορφή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται αργά αλλά σταθερά πάνω σε ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα λανσαριστεί το 2019. Ωστόσο δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο έτος να υπάρξει, η αποκάλυψη ενός concept του επερχόμενου μοντέλου.
 
Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο, πως το νέο Defender θα προσφερθεί σε δύο εκδόσεις, μία με δύο πόρτες και μία με τέσσερις, ενώ φήμες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η κατασκευή του να γίνει στο εργοστάσιο της εταιρεία στη Σλοβακία.
 
Από κει και πέρα, το όχημα αναμένεται να χρησιμοποιήσει μια ποικιλία εξαρτημάτων αλουμινίου και πιθανότατα θα τροφοδοτείται από μια σειρά τετρακύλινδρων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το Defender είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει το ανανεωμένο Discovery Sport το 2020, όπως και το επανασχεδιασμένο Range Rover Evoque.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις