Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επέτειος 70 ετών με νέο μοντέλο για την TVR

10/8/2017

Ενόψει των 70 ετών παρουσίας στο χώρο, η TVR θα κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο που απ ότι φαίνεται θα τους συγκινήσει όλους.

Ο πρόεδρος της φίρμας Les Edgar επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Στα 70α γενέθλια της μάρκας μας εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή με ένα αυτοκίνητο που προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις στο δρόμο, καθώς παράλληλα θα έχει όλα όσα απαιτούν οι πελάτες να βρουν σε ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για καθημερινή χρήση».
 
Τη σχεδίαση του επετειακού μοντέλου με ονομασία Τ37 ανέλαβε ο θρυλικός Gordon Murray, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει σχεδιάσει και την McLaren F1.

Τη κίνηση θα δίνει ένας V8 5.0 λίτρων κινητήρας, ο οποίος έχει βασιστεί σε αυτόν του Ford Coyote και αναπτύχθηκε από την Cosworth με αποτέλεσμα να προσφέρει 450 με 500 ίππους. Αυτή η ισχύς σε αναλογία με το βάρος του θα καταστήσει το μοντέλο ικανό να φτάνει από στάση τα 100χλμ/ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 400 άνθρωποι περίπου έχουν ήδη κάνει την παραγγελία τους για το νέο TVR, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.
 
Επίσημα αποκαλυπτήρια στις 10 Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε ας αρκεστούμε στην πολλά υποσχόμενη φωτογραφία.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις