Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο καλλιτέχνης έχει επηρεαστεί από τον σχεδιασμό του Auris .

Tο νέο Toyota Corolla αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2019 και να μπει στις παγκόσμιες αγορές το 2020.

Με πολλά στοιχεία από το Auris το νέο Corolla;

16/3/2018

Με πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο Auris αναμένεται να έρθει το επόμενο Toyota Corolla, σύμφωνα με το σχέδιο του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν την Toyota να εργάζεται πάνω στην κατασκευή του επόμενου Corolla έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει εικόνες που να παρουσιάζουν λεπτομερώς το σχέδιο του επόμενου ιαπωνικού σεντάν.
 
Όλα τα παραπάνω δεν εμπόδισαν τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Kleber Silva να δημοσιοποιήσει τη δική του ιδέα για το πώς θα είναι το νέο μοντέλο της Toyota, έχοντας μάλιστα δανεισθεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο Auris.
 
Ο καλλιτέχνης έχει επηρεαστεί από τον σχεδιασμό του Auris κάτι που φαίνεται στα ίδιας σχεδίασης φωτιστικά σώματα που έχει προσφέρει στο Corolla τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος, ακολουθώντας ταυτόχρονα την ίδια σχεδιαστική γραμμή.

Αναφορικά με το νέο Corolla, πολλές πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο όπως και το Auris έτσι και αυτό αναμένεται να βασιστεί στη πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA), ενώ οι φήμες αναφέρουν πως πολλά κοινά στοιχεία θα υπάρξουν και στον τομέα των μηχανικών συνόλων όπου οι υβριδικές εκδόσεις θα είναι και σε αυτή τη περίπτωση διαθέσιμες.
 
Από κει και πέρα το εσωτερικό αναμένεται να είναι πιο ευρύχωρο, ενώ πολλά συστήματα ασφαλείας θα είναι στη διάθεση του οδηγού.
 
Τέλος να σημειωθεί πως το νέο Toyota Corolla αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2019 και να μπει στις παγκόσμιες αγορές το 2020.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις