Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επιστρέφει το C4 hatchback.

Δεν κόβεται το C4 hatchback

29/1/2018

Πριν από περίπου τρεις μήνες είχε ανακοινωθεί πως ο ερχομός του ανανεωμένου C4 Cactus θα σήμανε το τέλος του C4 hatchback, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι άλλαξε στα πλάνα της Citroen.

Συγκεκριμένα, στα τέλη του Νοεμβρίου του 2017 ο προϊστάμενος σχεδιασμού προϊόντων της φίρμας, Xavier Peugeot δήλωνε πως: «Το παρόν C4 είναι ένα σχέδιο προ επτά ετών και έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση. Θα σταματήσουμε την παραγωγή και το C4 Cactus θα πάρει τη θέση του», ωστόσο φαίνεται πως κάτι άλλαξε στα πλάνα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως γνωστοποίησε σε δηλώσεις της η CEO της μάρκας Linda Jackson.
 
Η ισχυρή γυναίκα της Citroen μιλώντας στα διεθνή μέσα, ανέφερε πως η αντικατάσταση του C4 hatchback από το ανανεωμένο C4 Cactus θα είναι ένα «μεταβατικό βήμα» και παραδέχθηκε ότι μακροπρόθεσμα, η Citroen είναι πιθανό να επιστρέψει με την εισαγωγή ενός νέου C4.

«Το hatchback C4 είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Έτσι, καθώς μπαίνουμε στην αντικατάσταση νέων οχημάτων, θα φέρουμε ένα αντικαταστάτη για το C4. Δεν λέω ότι πρόκειται να ξεφορτωθούμε το Cactus, αλλά θα εισαγάγουμε ένα νέο αυτοκίνητο», τόνισε αρχικά και συνέχισε
 
«Καθώς περνά ο χρόνος, θα επανέλθουμε σε αυτό που ονομάζουμε βασική στρατηγική του μοντέλου μας, η οποία θα είναι να έχουμε ένα αυτοκίνητο στη μικρομεσαία κατηγορία. Το C4 Cactus είναι ένα μεταβατικό βήμα. θα μπορούσατε να το δείτε έτσι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις