Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Subaru μας δίνει μια δεύτερη teaser εικόνα του νέου επταθέσιου SUV της, του Ascent, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου στην έκθεση του Λος Αντζελες.

Νέο teaser του 7θέσιου Subaru Ascent

21/11/2017

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την επίσημη αποκάλυψη του Subaru Ascent και η ιαπωνική εταιρεία μας δίνει σήμερα μια νέα, περισσότερο αποκαλυπτική, εικόνα του επερχόμενου 7θέσιου SUV της.

H Subaru μας δίνει μια δεύτερη teaser εικόνα του νέου επταθέσιου SUV της, του Ascent, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου στην έκθεση του Λος Αντζελες. Πρόκειται για τον πνευματικό διάδοχο του Tribeca, με την Subaru να υπόσχεται ευρυχωρία και στις τρεις σειρές καθισμάτων, αποκαλώντας το Ascent «οικογενειακού μεγέθους, πολυχρηστικό και ικανό».
 
Υπενθυμίζουμε πως έχουμε να κάνουμε με την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Ascent Concept, που είδαμε νωρίτερα φέτος στην έκθεση της Νέας Υόρκης και το οποίο με τη σειρά του στηριζόταν σε μια παλαιότερη σχεδιαστική σπουδή με το όνομα Viziv-7.
   
Με βάση όσα μπορούμε να διακρίνουμε από την προωθητική εικόνα, τα φουσκωμένα φτερά του πρωτότυπου παραμένουν και στην έκδοση παραγωγής, ενώ μικρότερα δείχνουν τα φωτιστικά σώματα. Αν οι διαστάσεις παραμείνουν όπως στο Ascent Concept, έχουμε να κάνουμε με ένα SUV μήκους 5.049 χλστ., πλάτους 1.989 χλστ. και ύψους 1.839 χλστ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις