Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το γερμανικό supercar λαμβάνει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο.

Η έκδοση αυτή θα προσφερθεί για μόνο 44 αυτοκίνητα.

Η έκδοση αυτή θα προσφερθεί για μόνο 44 αυτοκίνητα.

Ετοιμαστείτε! Η Audi φέρνει νέο R8

12/7/2018

Όσοι «ερωτευτήκατε» το παλιό R8 ετοιμαστείτε να το ξεπεράσετε και να ερωτευτείτε το καινούριο!

Μία νέα έκδοση Audi Sport Performance Parts μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αγοράσουν το R8 V10 Plus, με την μάρκα να ισχυρίζεται πως είναι το πιο ικανό στο δρόμο, χάρη σε μια σειρά αναβαθμίσεων που έλαβαν χώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το γερμανικό supercar λαμβάνει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο που δοκιμάστηκε στην ειδική σήραγγα της Αudi και προσφέρει στο μοντέλο περισσότερη κάθετη δύναμη, βελτιώνοντας συνολικά τις επιδόσεις του στον δρόμο. Το R8 V10 Plus προσφέρεται ακόμη νέες ποδιές Audi Sport, καινούρια αεροδυναμικά βοηθήματα, 20άρες μοναδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, κεραμικά δισκόφρενα εμπρός και πίσω, νέο πίσω διαχύτη κ.α. Η μάρκα αναφέρει ότι όλες αυτές οι αλλαγές αυξάνουν την κάθετη δύναμη στα 250 κιλά (100 περισσότερα από αυτά του εργοστασιακού) στα 330 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, προσφέρεται πλούσια επένδυση από δέρμα Alcantara, πίσω κάμερα, καθίσματα bucket με επένδυση από Fine Nappa δέρμα, σύστημα πλοήγησης, το Virtual Cockpit σύστημα κ.α

Η έκδοση αυτή θα προσφερθεί για μόνο 44 αυτοκίνητα, με τα 5 από αυτά να αφορούν την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και να είναι δεξιοτίμονα. Η τιμή υπολογίζεται στις 176.560 λίρες ( 200.000 ευρώ).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις