Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έτοιμοι για τη νέα BMW X7;

10/8/2017

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Aksyonov Nikita, έδωσε στο φώς της δημοσιότητας τη δική του εκδοχή για το πως θα είναι το νέο SUV. Τι λέτε;

Σύμφωνα πάντα με τις εικόνες, το μοντέλο παρουσιάζεται με ένα σύγχρονο σχεδιασμό, με μεγαλύτερους αεραγωγούς στον προφυλακτήρα μπροστά, όπως επίσης και μεγαλύτερες τις δυο χαρακτηριστικές γρίλιες της βαυαρικής φίρμας. Στο πίσω μέρος  την προσοχή τραβούν τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία ενώνει μια ράβδος που βρίσκεται κατά μήκος του πορτμπαγκάζ.
 
Το κατά πόσο τα σχέδια του ανεξάρτητου σχεδιαστή είναι κοντά στην πραγματική εμφάνιση του μοντέλου, δεν αποκλείεται να το μάθουμε το Σεπτέμβρη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Όπως αναφέρουν οι φήμες το πολυτελές SUV θα βασιστεί στην πλατφόρμα της Σειράς 7 της BMW, ενώ λέγεται πως στο εσωτερικό του θα φέρει έως και 7 καθίσματα.
 
Όσον αφορά το μηχανικό σύνολο, θα υπάρχει μια γκάμα κινητήρων, από τον εξακύλινδρο 3,0 λίτρων μέχρι τον V8 των 4,4 λίτρων με ιπποδύναμη 555 άλογα. Έντονη φημολογία υπάρχει και για υβριδικό μοντέλο, όπως και για έκδοση που θα εξοπλίζεται με V12 κινητήρα, κάτι που θα υπάρξει για πρώτη φορά σε μοντέλο παραγωγής αυτής της σειράς.

Για την μετάδοση της κίνησης και το σύστημα ανάρτησης, η X7 θα τα πάρει ως δάνειο από τους μικρότερους αδελφούς της, X5 και X6. Από την στιγμή που αποτελεί μοντέλο της σειράς X, είναι πολύ πιθανό να εξοπλιστεί και με το έξυπνο σύστημα xDrive.
 
Να υπενθυμίσουμε πως το μοντέλο στις αγορές αναμένεται να φτάσει το 2018.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις