Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συγκεκριμένα, το μάτι πέφτει αμέσως στην γνωστή kidney γρίλια της μάρκας.

Στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβουν το μικρό σπόιλερ του πορτ-μπαγκάζ.

Η νέα Ζ4 αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Έτσι θα είναι η Ζ4

12/6/2018

Στην δημοσιότητα ήρθαν κάποιες πρώτες φωτογραφίες για το πως θα μοιάζει η νέα BMW Z4 που αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

Το ντεμπούτο της νέας Ζ4 απέχει ακόμα λίγους μήνες με την BMW την προηγούμενη εβδομάδα να βγάζει στην δημοσιότητα κάποιες πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου. Δυστυχώς όμως το καμουφλάζ ήταν τόσο βαρύ που ακόμα και τα «έμπειρα» μάτια ήταν δύσκολο να καταλάβουν πολλά για την σχεδίαση του νέου roadster της βαυαρικής μάρκας.

Παρά ταύτα, ένα μέσο ενημέρωσης από την Oλλανδία, δημοσίευσε κάποιες ψηφιακές φωτογραφίες που απεικονίζουν την νέα Ζ4 παραγωγής. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, επιβεβαιώνονται οι φήμες που ήθελαν το μοντέλο να παίρνει πολλά στοιχεία δάνειο από το concept. Συγκεκριμένα, το μάτι πέφτει αμέσως στην γνωστή kidney γρίλια της μάρκας αλλά και στους μεγάλους αεραγωγούς που κοσμούν τα δύο άκρα του προφυλακτήρα. Απαρατήρητα δεν περνούν ούτε το μυώδες καπό ούτε τα φωτιστικά σώματα, ενώ στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβουν το μικρό σπόιλερ του πορτ-μπαγκάζ, οι δύο απολήξεις της εξάτμισης και τα λεπτά αλλά μοντέρνας σχεδίασης φώτα.

Η BMW δεν ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε άλλες πληροφορίες ωστόσο επιβεβαίωσε πως η Z4 M40i θα διαθέτει ένα νέο εξακύλινδρο κινητήρα, που θα είναι «εξαιρετικά ισχυρός». Η εταιρεία αρνήθηκε να αναφέρει αριθμούς συγκεκριμένους αριθμούς ωστόσο προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως η ισχύς θα μπορεί να φτάσει κοντά στους 360 ίππους.

Η νέα Ζ4 αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις