Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα «Dynamic x Solid» το καινούργιο concept της Subaru.

Φρέσκια ιδέα το Viziv

25/9/2017

Μετά το τέλος της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, οι αυτοκινητοβιομηχανίες ετοιμάζονται για το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο, με την Subaru να αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο concept.

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει στο ευρύ κοινό το concept Viziv Performance. Το Viziv όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα σπορ σεντάν αυτοκίνητο το οποίο θα χρησιμοποιεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας «Dynamic x Solid».
 
Πολλές πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο το νέο αυτοκίνητο θα επωφεληθεί από τα εξαιρετικά προηγμένα συστήματα οδήγησης και υποβοήθησης του οδηγού. Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες teaser που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο μπροστινό μέρος της οροφής υπάρχουν τοποθετημένα δύο εξαρτήματα, τα οποία σύμφωνα με τις φήμες είναι δύο κάμερες, κάτι το οποίο βρίσκουμε και στα δύο μπροστινά φτερά του αυτοκινήτου.
 
Το Viziv λέγεται πως θα έχει πλήθος νέων τεχνολογιών μεταξύ των οποίων η ύπαρξη καμερών αντί για συμβατικούς πλαϊνούς καθρέφτες, ενώ δια της απουσία τους θα λάμψουν οι κανονικές λαβές των θυρών.
 
Από κει και πέρα όπως μπορούμε να διακρίνουμε στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχουν μεγάλοι αεραγωγοί, ενώ στο πίσω μέρος φαίνεται πως υπάρχει ενσωματωμένη αεροτομή, στοιχεία τα οποία συμβάλουν στην σπορ σχεδίαση του concept. Επιπλέον παρατηρούνται οι δυναμικά σχεδιασμένοι μπροστινοί προβολείς αλλά και το φωτιζόμενο περίγραμμα της γρίλιας, μαζί με μια μεγάλη εσοχή στο κέντρο του καπό που είναι πολύ πιθανό να είναι αεραγωγός.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι φήμες αναφέρουν πως το Concept Performance Viziv θα λειτουργήσει ως προεπισκόπηση για την επόμενη γενιά των WRX και WRX STI, τα οποία σύμφωνα με τη Subaru δεν θα κυκλοφορήσουν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
 
Περισσότερα στις 25 Οκτωβρίου που θα λάβει χώρα η επίσημη αποκάλυψη του νέου concept.     
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις