Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Hyundai Θα αποκτήσει εκπρόσωπο και στην κατηγορία των μικρών SUV.

Η Hyundai ετοιμάζει το νέο μικρό SUV, Kona +VIDEO

26/5/2017

Οι Κορεάτες μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την γκάμα τους και τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσουν τον εκπρόσωπό τους στα μικρά SUV, το Kona και μας προσφέρουν κάποια πρώτα teaser βίντεο. Δείτε τα παρακάτω.

Η Hyundai κυκλοφόρησε κάποια νέα teaser-βίντεο για το ολοκαίνουργιο Kona.
 
Τα πιο πολλά δείχνουν πλάνα από νησιά της Χαβάης, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία έχει επιλέξει μία από τις περιοχές της αμερικανικής αυτής πολιτείας για να ονομάσει το μικρό SUV, ωστόσο, δύο από αυτά τα βίντεο μας δείχνουν κάποια λίγα στοιχεία από το επερχόμενο μοντέλο.
 
Αν και ο τελικός σχεδιασμός του δεν είναι ορατός σε αυτά τα βιντεάκια, γνωρίζουμε ήδη ότι το Kona θα έχει ένα σύνολο από κομψά LED, τοποθετημένα στην κορυφή των προβολέων και πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά μέσω κάποιων φωτογραφιών που διέρρευσαν νωρίτερα αυτό το μήνα.
 
Ο «νέος» της κατηγορίας θα έχει απέναντί του καθιερωμένους παίκτες όπως τα Nissan Juke, Renault Captur, Peugeot 2008 και άλλα και χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με το i20. Αναμένεται επίσης να χρησιμοποιήσει επιμέρους στοιχεία από το μεγαλύτερο i30 καθώς και να δανειστεί κάποια από τα μηχανικά σύνολα του τελευταίου.
 
Η Hyundai θα αποκαλύψει επίσημα το Kona κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά η επίσημη πρεμιέρα του οχήματος θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2017, τον Σεπτέμβριο.
 


 


Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις