Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Liberty βελτιώνει τα δύο εκτός δρόμου Suzuki Jimny και Mercedes G-Class, χαριζοντάς τους παρόμοια εμφάνιση.

Παρόμια εμφάνιση, διαφορετικοί όγκοι.

Εμφανείς οι ομοιότητες στο πίσω μέρος.

Η Liberty και το Jimny της

9/1/2019

Το Suzuki Jimny μέσω της Liberty γίνεται ίδιο με την Mercedes G-Class.

To Suzuki Jimny έκανε ντεμπούτο το καλοκαίρι του 2018 και αμέσως μια σειρά από βελτιωτικοί οίκοι έσπευσαν να του δώσουν την δική τους «περιποίηση» με έμπνευση από ένα μοντέλο με παρόμοια boxy χαρακτηριστικά και οff-road μεγάλες ικανότητες αλλά με σαφώς υψηλότερη τιμή και ποιότητα κατασκευής, τη Mercedes G-Class.

Μια από τις εταιρείες αυτές που προσπάθησε να αμβλύνει την διαφορά μεταξύ στα δύο αυτά μοντέλα είναι η Liberty μέσω του ειδικού bodykit που ετοίμασε. Χάρη σε αυτό, το Jimny μοιάζει τώρα σαν το μικρό «αδερφάκι» δίπλα στην G-Class, που και αυτή, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, επωφελείται εμφανισιακά από την φροντίδα της εταιρείας.
 
Φανερές είναι οι ομοιότητες στο πίσω μέρος, όπου τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με ίδιο καπάκι ρεζέρβας, διακριτική αεροτομή στο τέλος της οροφής και παρόμοια φωτιστικά σώματα. Στο πλάι, και τα δύο SUV έχουν μαύρες ζάντες και ίδιου χρώματος πλαστικά στους θόλους των τροχών, ενώ στο μπροστά μέρος, το μάτι πέφτει στους τετράγωνους εισαγωγείς αέρα, την γρίλια και τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα.

Πώς σας φαίνονται τα δύο αυτοκίνητα;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις