Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Skoda υπόσχεται ότι θα υπάρξουν μια σειρά από τροποποιήσεις στην εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Η Skoda στην Γενεύη

22/2/2018

Η Skoda όχι μόνο θα βρίσκεται στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον επόμενο μήνα αλλά, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται για μια σειρά από διαφορετικές πρέμιέρες επί του συνόλου σχεδόν της γκάμας της.

Στην Γενεύη, δεν θα βρίσκεται μόνο η ανανεωμένη Fabia, το Vision X concept και η πολυτελής έκδοση του Κοdiaq oνόματι L&K, αλλά ετοιμάζεται και ένα νέο πακέτο Challenge Plus για την κορυφαία έκδοση RS 245 της Octavia.
Εικόνες δεν έχουν έρθει ακόμα στο φως της δημοσιότητας αλλά η Skoda υπόσχεται ότι θα υπάρξουν μια σειρά από τροποποιήσεις στην εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Ακόμα, όσον αφορά στον εξοπλισμό του θα προσφέρεται προαιρετικά στα Οctavia, Kodiaq και Superb ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών.

Η Superb μάλιστα πέρα από αυτόν τον πίνακα, θα λάβει στην γκάμα της και έναν 2λιτρο TSI απόδοσης 272 ίππων σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων, ενώ ο τεχνολογικός εξοπλισμός της θα προσφέρεται με συστήματα Keyless Entry και Start and Exit System.

Τέλος, η Skoda αναφέρει ότι όλα τα μοντέλα της που θα «φορούν» με κινητήρες TSI θα εξοπλίζονται με ειδικό φίλτρο κατασκευασμένο από το VW Group με σκοπό να περιορίσει την ποσότητα των αερίων ρύπων που παράγονται από το μοτέρ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις