Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Volvo Βελμάρ στην «Αυτοκίνηση EKO 2018

9/11/2018

H Volvo Βελμάρ παρουσιάζει τα νέα Volvo V60 και XC40, για πρώτη φορά σε έκθεση αυτοκινήτου
 
  • Το νέο Volvo V60 και το Volvo XC40 στην Έκθεση Αυτοκίνηση
  • Πολλές ακόμα δυναμικές παρουσίες από την γκάμα της Volvo στο περίπτερο της Volvo Βελμάρ
                                                                             
Η Βελμάρ, Επίσημος Διανομέας αυτοκινήτων VOLVO, συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση EKO 2018», που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.
 
Στη φετινή «Αυτοκίνηση EKO 2018», θα κάνουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους, το νέο Volvo V60, το εντυπωσιακό premium wagon της σουηδικής μάρκας και το νέο Volvo XC40. Τα νέα μοντέλα θα έχουν κυρίαρχη θέση στο εντυπωσιακό περίπτερο της Volvo Βελμάρ, δίπλα στα κορυφαία XC60 & XC90, σε εκδόσεις που αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
 
Στο περίπτερο 19 της Volvo Βελμάρ το δυναμικό «παρών» θα δώσουν:
 
  • V60 D4 Geartronic 190 hp Inscription
Το νέο Volvo V60, το premium wagon που απαντά στις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής, είναι ένα πολυχρηστικό μεσαίο οικογενειακό νέας γενιάς με σπορ χαρακτήρα, για όσους εκτιμούν την κορυφαία σκανδιναβική σχεδίαση, τη συναρπαστική οδήγηση και την τεχνολογία που κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα. Στην γκάμα του περιλαμβάνονται προηγμένα συστήματα κίνησης που εξασφαλίζουν δυναμικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και δύο υβριδικά συστήματα κίνησης Twin Engine, με τεχνολογία Plug-in Hybrid. Στην έκδοση D4, o προηγμένος diesel συνδυάζει υψηλή απόδοση και οικονομική λειτουργία.
 
 
  • XC40 T3 1.5l 156hp MT6 Inscription
  • XC40 D4 AWD Geartronic 190 hp Momentum
Το νέο Volvo XC40 σημειώνει εξαιρετική επιτυχία στις πωλήσεις, καθώς θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του από πλευράς σχεδιασμού, εξατομίκευσης, συνδεσιμότητας και τεχνολογιών ασφαλείας. Οι εκδόσεις που παρουσιάζονται στην «Αυτοκίνηση» έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά:
  • Τ3, με κινητήρα 1.5l, απόδοσης 156 ίππων &
  • D4 σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο και AWD
  • XC60 D5 AWD Geartronic 235 hp Inscription
Φυσικά στο περίπτερο της Volvo Βελμάρ θα φιλοξενείται και το Volvo XC60, το μεσαίο SUV της Volvo, που είναι πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του και σημείο αναφοράς στο πεδίο της ασφάλειας. Θα παρουσιαστεί σε έκδοση εξοπλισμού Inscription με πλήρη εξοπλισμό συστημάτων ασφαλείας.
 
 
  • XC90 T8 AWD PHEV Geartronic 390 hp Inscription 7θέσιο
Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται και το Volvo XC90. Το μεγάλο SUV σημειώνει εντυπωσιακή καριέρα τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα, όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων της κατηγορίας του. Στην έκδοση Τ8 Twin Engine με plug-in υβριδική τεχνολογία συναρπάζει με τις επιδόσεις του χωρίς συμβιβασμούς στην κατανάλωση καυσίμου, ενώ το επίπεδο εξοπλισμού Inscription εκφράζει με έμφαση το στοιχείο τής μοντέρνας πολυτέλειας που διακρίνει τη ναυαρχίδα της γκάμας της Volvo. 
 
 
/ Περίπτερο Νο 19 VOLVO Βελμάρ
Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας
Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως και Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00
Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00
 
 
Βελμάρ
Η εταιρία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα.

Η Βελμάρ είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής 12 (δώδεκα) μαρκών: VOLVO, FORD, OPEL, SΕΑΤ, SAAB, HONDA, MITSUBISHI, FIAT, ALFA ROMEO, ABARTH, HYUNDAI, KIA, BMW, MINI σε 37 σημεία πώλησης (εκθέσεις και συνεργεία), στην Αθήνα, στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη.
Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πώληση επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων) και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (σέρβις, ανταλλακτικά, φανοποιείο) καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγοραστή αυτοκινήτου. Επιπλέον, στη δυναμική της εταιρείας ανήκει και το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, STOCK CENTER.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις