Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πυρ και μανία με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους είναι οι εργαζόμενοι του ομίλου FCA.

Η μεταγραφή Ρονάλντο αναστατώνει τη Fiat

12/7/2018

Έντονες αναταράξεις στη Fiat έφερε η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Μπορεί ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη να έχει εντυπωσιαστεί στην είδηση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει με τους εργαζομένους της Fiat, οι οποίοι εκφράζουν έντονα την δυσαρέσκειά τους για τη μετακίνηση του πορτογάλου σταρ στο Τορίνο.
 
Φυσικά αυτό που τους απασχολεί είναι το κόστος της μεταγραφής το οποίο σύμφωνα με τη φημολογία αναμένεται να κοστίσει συνολικά 220 εκατομμύρια ευρώ από τα οποία 100 θα πάρει ο παίκτης και 120 η ισπανική ομάδα. Οι εργαζόμενοι του ομίλου αναφέρουν πως με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να πάρουν όλοι οι υπάλληλοι αύξηση 200 ευρώ, ενώ σημειώνουν πως από τα 126 εκατομμύρια ευρώ που δαπανά η φίρμα ετησίως για χορηγίες τα 26,5 εκατ. ευρώ πηγαίνουν στην Γιουβέντους.   

«Είναι ντροπή. Μετά τον Ιγκουαΐν, έρχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο;» ανέφερε αρχικά ο Gerardo Giannone, επί 18 χρόνια μηχανικός στην παραγωγή και συμπλήρωσε: «Οι εργαζόμενοι της Fiat δεν έχουν πάρει αύξηση τα τελευταία 10 χρόνια. Ο μισθός του Κριστιάνο θα μπορούσε να δώσει αύξηση 200 ευρώ σε όλους τους υπαλλήλους. Έχουμε χάσει λόγω του πληθωρισμού το 10,7% των εσόδων μας το οποίο δεν έχει καλυφθεί. Και η FCA  ξοδεύει 126 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο σε χορηγίες από τις οποίες τα 26,5 εκατ. ευρώ πηγαίνουν στην Γιουβέντους», ήταν τα λόγια του Giannone σύμφωνα με ιταλικά μέσα.
 
Πλέον αυτό που περιμένουν όλοι να δουν είναι αν θα κλιμακωθούν οι αντιδράσεις των εργαζομένων, από τη στιγμή που χθες η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε και επίσημα την πώληση του Πορτογάλου στη «Μεγάλη Κυρία».  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις