Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα βίντεο το οποίο φέρεται να παρουσιάζει ξεκάθαρα τη νέα Corvette C8 έρχεται να «ταράξει τα νερά».

Η νέα Corvette C8; (+vid)

29/11/2018

Ένα βίντεο το οποίο φέρεται να παρουσιάζει ξεκάθαρα τη νέα Corvette C8 έρχεται να «ταράξει τα νερά».

Σε ένα φόρουμ το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Corvette ανέβηκε ένα βίντεο 360 μοιρών, το οποίο φέρεται να δίνει μία πρώτη «γεύση» για τη νέα Corvette C8 που αναμένεται σε λίγο διάστημα από την Chevrolet.
 
Το εν λόγω μοντέλο δεν πρόκειται για κάποια διαρροή σχεδίου, αλλά αποτελεί δουλειά ενός σχεδιαστή, ο οποίος σε αντίθεση με άλλους δεν έδωσε τη δική του εκδοχή για το μοντέλο, αλλά το δημιούργησε βασιζόμενος στις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν υπάρξει κατά καιρούς.

Ο καλλιτέχνης λοιπόν συγκέντρωσε όλες τις εικόνες που υπάρχουν διαθέσιμες και παρουσιάζουν το μοντέλο με καμουφλάζ και αποδίδοντας μια 3D απεικόνιση έφτασε στο αποτέλεσμα που βλέπετε και βλέπουμε. Δεν ξέρουμε αν θα είναι αυτή η τελική μορφή του supercar, ωστόσο είναι πασιφανές πως ταιριάζει απόλυτα με τις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.
 
Πριν δείτε το βίντεο να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τις φήμες η αποκάλυψη της νέας Corvette C8 θα γίνει είτε στο Auto Show του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο του 2019, είτε στο Auto Show της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις