Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στο φανάρι δίπλα από μία Ferrari 458 Spider, εντοπίστηκε η επερχόμενη Mercedes GLS.

Η νέα Mercedes GLS δίπλα στην Ferrari 458 (+vid)

13/3/2018

Στο φανάρι δίπλα από μία Ferrari 458 Spider, εντοπίστηκε η επερχόμενη Mercedes GLS και έτσι ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή.

Στα «πράσα» τσάκωσαν το νέο πολυτελές SUV της Mercedes, οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί, το οποίο κινήθηκε με ένα πλήρες και βαρύ καμουφλάζ στους γερμανικούς δρόμους.
 
Το καμουφλάζ δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα για τον σχεδιασμό του μοντέλου, ωστόσο όπως φαίνεται το γεγονός πως στο οπίσθιο μέρος δεν έφερε τα φωτιστικά σώματα, τα οποία πιθανότητα θα έχει στην τελική του μορφή, ενδέχεται να σημαίνει πως η επίσημη αποκάλυψή του απέχει από το να γίνει γεγονός.
 
Μάλιστα φήμες θέλουν το μεγαλοπρεπές SUV να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του μέσα στο 2019, μετά την παρουσίαση του μικρότερου GLE που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του 2018.
 
Από κει και πέρα τα μέσα του εξωτερικού επικαλούνται πληροφορίες που αναφέρουν πως η νέα GLS αναμένεται να έχει και μία ακόμα πιο πολυτελή έκδοση (Maybach), ωστόσο δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το εάν θα πρέπει να έχει ένα μεγαλύτερο μεταξόνιο ή θα διατηρήσει την ίδια απόσταση μεταξύ των δύο αξόνων. Ωστόσο αναφέρουν ακόμα πως και να υπάρξει τελικά ένα μεγαλύτερο μεταξόνιο, αυτό δεν θα προσδώσει το μοντέλο περισσότερο βάρος, κάτι για το οποίο θα φροντίσει η νέα πλατφόρμα.
 
Τέλος σε ότι αφορά τη γκάμα των κινητήρων όλα είναι ρευστά, καθώς στην ατζέντα της Mercedes βρίσκονται τόσο το εξακύλινδρο σε σειρά μηχανικό σύνολο, όπως και ο V8 κινητήρας, ενώ πιθανή είναι και η ύπαρξη της ήπιας υβριδικής τεχνολογίας.
 
Δείτε το βίντεο  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις