Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στη φωτογραφία βλέπετε μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Η παραγωγή της ανανεωμένης ΒΜW Σειρά 7

3/1/2018

Μια εκτεταμένη ενημέρωση μέρος της οποία θα αποτελεί και η αναβάθμιση του κινητήρα πρόκειται να δεχτεί η Σειρά 7 της BMW, η παραγωγή της οποίας σύμφωνα με τα διεθνή μέσα θα ξεκινήσει τον Μάριο του 2019.

Ανανεωμένη τόσο οπτικά, όσο και σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα αναμένεται να είναι η Σειρά 7 της BMW, η οποία δεν αποκλείεται να κάνει ακόμα και φέτος το ντεμπούτο της, μιας και η εταιρεία συνηθίζει να παρουσιάζει το μοντέλα της πολύ πριν μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να τα αποκτήσουν.
 
Σχετικά με την έναρξη της παραγωγής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα αυτή θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2019 και βάσει των κατασκοπευτικών εικόνων που έχουν υπάρξει, το γερμανικό μοντέλο θα φέρει αναθεωρημένη εμπρόσθια όψη, νέα μπρος και πίσω φωτιστικά σώματα αλλά και οπίσθιο προφυλακτήρα.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει κάποιες εικόνες που να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες, ωστόσο λέγεται πως η 7αρα θα έχει νέο σύστημα ψυχαγωγίας αλλά και ψηφιακά όργανα μέτρησης.
 
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων, ένας ενημερωμένος εξακύλινδρος κινητήρας 3.0 λίτρων θα βρίσκεται στη βάση της 740i προσφέροντας 340 ίππους, ενώ ο 4.4-λίτρων V8 θα ανεβάσει την απόδοσή του στα 472 άλογα από τα 451 που προσφέρει, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ανανεωμένη θα προσφερθεί και η υβριδική έκδοση που θα προσφέρει 396 ίππους, ενώ θα συνδυάζεται με μπαταρίες υψηλότερης χωρητικότητας και αυξημένη αυτονομία κίνησης μέσω ηλεκτρισμού.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις