Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ντεμπούτο στις αγορές θα κάνει την άνοιξη του επόμενου έτους.

Tο μάτι πέφτει αμέσως στα βράγχια πίσω από τους εμπρός τροχούς.

To βαυαρικό roadster βασίζεται σχεδιαστικά στο concept που είδαμε το προηγούμενο έτος.

H μάρκα υπόσχεται ότι η καμπίνα έχει δομηθεί με υλικά υψηλής ποιότητας ενώ πλούσιος είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός.

To βαυαρικό roadster βασίζεται σχεδιαστικά στο concept που είδαμε το προηγούμενο έτος.

Η παρουσίαση της νέας BMW Z4

27/8/2018

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου της roadster προχώρησε η BMW, αποκαλύπτοντας τη νέα Ζ4 στην έκδοση Μ40i. Γνωρίστε την.

Μετά από μια σειρά teaser και κατασκοπευτικών εικόνων που έρχονταν στο φως με γοργούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, η BMW παρουσίασε με κάθε επισημότητα την ολοκαίνουρια Z4.

Οδηγούμε τη νέα BMW Z4

To βαυαρικό roadster βασίζεται σχεδιαστικά στο concept που είδαμε το προηγούμενο έτος και όπως κάθε μοντέλο της μάρκας λαμβάνει και αυτό την γνωστή kidney γρίλια της μάρκας. Ο σπορτίφ του χαρακτηκτήρας τονίζεται επιπλέον με τους μεγάλους αεραγωγούς που βρίσκονται στα χαμηλά στα δύο άκρα του προφυλακτήρα, τα φωτιστικά σώματα και το νευρώδες και μυώδες καπό. Mία από τις μεγαλύτερες διαφορές ωστόσο είναι ότι η αναδιπλούμενη σκληρή οροφή είναι πλέον παρελθόν, αφού στην θέση της βρίσκουμε μια κλασική soft οροφή από ύφασμα. Τέλος, το μάτι πέφτει αμέσως στα βράγχια πίσω από τους εμπρός τροχούς ενώ το πίσω μέρος κερδίζει τις εντυπώσεις με τα λεπτά αλλά πλατιά φωτιστικά σώματα, το μικρό σπόιλερ και τους πίσω αεραγωγούς.

Περνώντας από την εξωτερική σχεδίαση στον εσωτερικό διάκοσμο, αυτός κινείται στα πρότυπα όλων των άλλων καινούριων μοντέλων της BMW με την διαφορά ότι ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων συγγενεύει αρμονικά σε απόσταση αναπνοής με την οθόνη αφής του συστήματος infotainment iDrive. H μάρκα υπόσχεται ότι η καμπίνα έχει δομηθεί με υλικά υψηλής ποιότητας ενώ πλούσιος είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός.

Λεπτομερείς πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Μιας όμως που η BMW αποκάλυψε το μοντέλο στην M40i έκδοση του, η εταιρεία γνωστοποίησε πως η έκδοση αυτή θα εξοπλίζεται με ένα 6κύλινδρο μοτέρ 3,0 λίτρων με ιπποδύναμη 340 άλογα που δίνει την δυνατότητα στη νέα Ζ4 να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα. Σημειώνεται πως το μοντέλο θα επωφελείται από άψογη κατανομή βάρους 50:50 και θα εξοπλίζεται με M Sport σύστημα φρένων και πίσω διαφορικό.

Ντεμπούτο στις αγορές θα κάνει την άνοιξη του επόμενου έτους ενώ περισσότερες πληροφορίες για τις υπόλοιπες εκδόσεις του γερμανικού roadster θα γίνουν γνωστές στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις