Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο ηλεκτρικό SUV από την Κίνα, θυμίζει πολύ Macan

Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες κινούν το πάνω από 1,5 τόνο όχημα

Το κινέζικο SUV είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από το Tesla Model X

Η Κίνα μπαίνει στο παιχνίδι των ηλεκτρικών SUV

27/12/2017

Το ηλεκτρικό SUV της κινέζικης Roewe γιορτάζει την online πρεμιέρα του, σχεδόν τέσσερις μήνες πριν από το επίσημο ντεμπούτο του στο Auto Show του Πεκίνο.

Έχοντας πάρει μία καλή γεύση από το Vision-E Concept που παρουσίασε η αυτοκινητοβιομηχανία Roewe στη Σαγκάη φέτος, έρχεται στο προσκήνιο το πολλά υποσχόμενο και μηδενικών εκπομπών Roewe RX7.

Με βάρος που αγγίζει τα 1.759 κιλά και μήκος που ξεπερνά τα 4,6 μέτρα, το ηλεκτρικό SUV δείχνει επιβλητικό.  Με πλάτος λίγω κάτω από τα δύο μέτρα (1.919 χλστ.) και ύψος στα 1,2, θυμίζει κατά πολύ την Porsche Macan, ενώ είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από το Tesla Model X.
 

Σύμφωνα με το CarNewsChina, η απαιτούμενη ενέργεια προέρχεται από δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Ο δυνατότερος που βρίσκεται μπροστά αποδίδει 116 ίππους ενώ ο δεύτερος τοποθετείται στο πίσω μέρος, με 71 άλογα συνολική ισχύ. Με τη τελική ταχύτητα να βρίσκεται λίγο πάνω από τα 180 χλμ./ώρα, η επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα, δεν έχει παρουσιαστεί από την εταιρία.

Η Roewe δεν έχει ανακοινώσει καμία λεπτομέρεια γύρω από την αυτονομία της, την συνολική ώρα φόρτισης ή τις επιλογές μπαταρίας, αλλά μην περιμένετε να δείτε το SUV εκτός της Κίνας, καθώς το Marvel X απευθύνεται αποκλειστικά στη Λαϊκή Δημοκρατία.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις