Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πληροφορίες για το μηχανικό σύνολο του μοντέλου δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.

Πληροφορίες για το μηχανικό σύνολο του μοντέλου δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.

Σε ό,τι αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, αυτός χαρακτηρίζεται άσπρο δέρμα και επένδυση από ξύλο και χρώμιο ενώ το πάνω μέρος της κονσόλας λαμβάνει καφέ δέρμα.

Iδού το Mercedes-Maybach Luxury Concept

20/4/2018

Aυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το νέο concept της γερμανικής μάρκας που θα παρουσιαστεί σε λίγο καιρό στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο, η Mercedes διέρρευσε τις πρώτες εικόνες γύρω από το νέο της πρωτότυπο, την Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept.

Όπως μπορείτε να διαπιστώστε, δεν πρόκειται απλά για την Maybach έκδοση της νέας GLS αλλά για ένα ξεχωριστό πολυτελές crossover με καινοτόμο πρόβολο δάνειο από την Mercedes-Maybach Vision 6, νέο πίσω μέρος, πολλές λεπτομέρειες από χρώμιο, ανάρτηση που του προσφέρει σημαντική απόσταση από το έδαφος και ριζοσπαστικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.

Σε ό,τι αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, αυτός χαρακτηρίζεται άσπρο δέρμα και επένδυση από ξύλο και χρώμιο ενώ το πάνω μέρος της κονσόλας λαμβάνει καφέ δέρμα υψηλής ποιότητας. Δεν περνάει απαρατήρητο επίσης ότι οι αεραγωγοί που βρίσκονται στην καμπίνα λαμβάνουν την ίδια ακριβώς σχεδίαση με την γρίλια του concept.

Πληροφορίες για το μηχανικό σύνολο του μοντέλου δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες θα είναι είτε ηλεκτρικό είτε θα εξοπλίζεται με κάποιο V8 μοτέρ.

Πώς σας φαίνεται;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις