Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το concept θα παρουσιαστεί και στην Έκθεση CES Asia.

Κ-Βyte από την Byton

13/6/2018

Mια πρώτη γεύση για το πως θα μοιάζει το μοντέλο παραγωγής έδωσε η Byton παρουσιάζοντας το νέο της concept. Δείτε το.

Μια νέα start up εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων ονόματι Byton παρουσίασε το καινούριο της K-Byte concept κατά την διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης στην Shangai. To concept αυτό θα αποτελέσει το αυτοκίνητο στο οποίο θα βασιστεί το μοντέλο παραγωγής που θα παρουσιαστεί το 2021 με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα πρόκειται για ένα σπορ σεντάν, ειδικά σχεδιασμένο για την εποχή της αυτόνομης οδήγησης.

Το concept θα παρουσιαστεί και στην Έκθεση CES Asia αυτή την εβδομάδα και όπως μπορείτε να δείτε, υιοθετεί μια φουτουριστική σχεδίαση ειδικά σε ό,τι αφορά τον πρόβολο χάρη στην γρίλια και τα λεπτά φωτιστικά σώματα. Κατά μήκος του αμαξώματος, το concept εξοπλίζεται με μια σειρά από σένσορες, με τους πιο χαρακτηριστικούς να είναι οι λεγόμενοι LiGuards που είναι τοποθετημένοι μπροστά και ενεργοποιούνται όταν τα αυτόνομα συστήματα μπαίνουν σε εφαρμογή. Περί αυτονομίας ο λόγος, η Byton συνεργάστηκε με την Aurora στην ανάπτυξη αυτόνομων συστημάτων επιπέδου 4 με σκοπό να πραγματοποιηθούν οι πρώτες δοκιμές στα τέλη του 2020.

Πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν γίνει γνωστές. Σίγουρα πάντως όλα τα μοντέλα της μάρκας θα έχουν μέσα στο όνομα τους την λέξη Byte. O πρόεδρος της μάρκας dr. Daniel Kirchert δήλωσε: « To K-Byte concept αποδεικνύει ότι μπορούμε να προσαρμόσουμε την πλατφόρμα μας σε διαφορετικά σχήματα και με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έχουμε έτοιμο το σεντάν το 2021.»

Πώς σας φαίνεται; Θα θέλατε να το δείτε στους δρόμους; 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις