Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πιο ασφάλτινη εμφάνιση για το μικρό SUV με την βοήθεια της H&R

Ένα νέο σύστημα ανάρτησης χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 45 χιλιοστά.

Ο οίκος εφοδιάζει το Jimny με LED φώτα στην οροφή και μαύρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με off-road ελαστικά.

Και «παιδί» της πόλης το νέο Jimny

19/12/2018

Το νέο Suzuki Jimny βελτιώνεται απο τον γερμανικό οίκο H&R και αποκτά πιο «ασφάλτινη» εμφάνιση.

Το νέο Suzuki Jimny μπορεί να μην έχει πολύ καιρό στην αγορά αλλά ήδη μια σειρά από οίκοι βελτίωσης έχουν σπεύσει να παρουσιάσουν τα πακέτα τους για το off-road ιαπωνικό SUV.

H γερμανική εταιρεία όμως H&R ισχυρίζεται ότι προσφέρει στο μοντέλο κάτι τελείως διαφορετικό, αφού αντίθετα με τις προηγούμενες προσπάθειες που είχαν σαν στόχο να κάνουν το Jimny να μοιάσει σαν μια mini G-Class, το δικό της πακέτο προορίζεται για ιδιοκτήτες που δεν τους αρέσουν οι off-road περιπέτειες και προτιμούν τα ταξίδια στην άσφαλτο. Αυτός είναι ο λόγος που η H&R προσέφερε στο μοντέλο ένα νέο σύστημα ανάρτησης που χαμηλώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 45 χιλιοστά, την ίδια στιγμή που χαμηλώνει το κέντρο βάρος του SUV, ώστε να έχει πολύ καλύτερο κράτημα στις στροφές.

Αισθητικά, ο οίκος προσφέρει στο μοντέλο γκρι καμουφλάζ πόλης, LED φώτα στον οροφή, μαύρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με off-road ελαστικά κ.α. Ο οίκος ανακοινώνει πως σύντομα θα προσφέρει και μια σειρά άλλων αναβαθμίσεων για να μειώσει ακόμα περισσότερο την ακαμψία του μοντέλου. Μείνετε συντονισμένοι…

Πώς σας φαίνεται; 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις