Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Κι όμως επέζησε...

19/7/2018

Αν δείτε αυτό το βίντεο με αυτές τις εικόνες θα έχετε την ίδια ανακούφιση με μας για το ότι η οδηγός επέζησε.

Στις 6 Ιουλίου έλαβε χώρα το συγκεκριμένο ατύχημα, όταν η 23χρονη μουσικός, Angela Hernandez, στην προσπάθειά της να αποφύγει ένα ζώο το οποίο πετάχτηκε μπροστά της, έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό, διανύοντας 76 περίπου μέτρα μέχρι να προσκρούσει στο έδαφος.
 
Η μαρτυρία της νεαρής γυναίκας αλλά και οι εικόνες που έρχονται σοκάρουν. Η 23χρονη αναφέρει πως δεν θυμάται πολλά κατά τη διάρκεια της πτώσης, ωστόσο υποστηρίζει πως βρήκε τον εαυτό της παγιδευμένο μέσα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια αν και είχε πολλά τραύματα κατάφερε να βγει, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο από το να φωνάζει με την ελπίδα πως θα την ακούσει κάποιος από τους διερχόμενους οδηγούς και θα τη βοηθήσει.
 
Ωστόσο όπως αναφέρει στα ξένα μέσα η σωτηρία της ήρθε επτά ημέρες μετά από δύο πεζοπόρους που είδαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να ψάχνουν περεταίρω μέχρι να δουν την γυναίκα και να κάνουν τα απαραίτητα προκειμένου να βρεθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.     

Όπως βλέπουμε το SUV της Hernandez το οποίο ήταν ένα Jeep Patriot έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ το ιατρικό ανακοινωθέν κάνει λόγο για σπασμένα πλευρά, πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι στους πνεύμονες, σπασμένα αγγεία στα δύο μάτια αλλά και ένα μεγάλο έγκαυμα από τον ήλιο.
 
Παρόλα αυτά η Angela Hernandez στις δηλώσεις της καταλήγει πως από αυτή την δοκιμασία βγήκε πιο δυνατή έχοντας βιώσει κάτι τέτοιο.      

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις