Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μέσα στις επόμενες ώρες το Dodge Challenger SRT Demon θα έχει κάνει την εμφάνισή του.

Teaser του Challenger από την Dodge (+vid)

28/6/2018

Με ένα πρωτότυπο τρόπο η Dodge δημοσίευσε ένα teaser βίντεο του επερχόμενου Challenger SRT Demon, το οποίο θυμίζει ταινία δράσης σε όλο της το μεγαλείο.

Χωρίς εισαγωγές να πούμε, πως το βίντεο παρουσιάζει το μοντέλο να βρίσκεται σε μία ερημική τοποθεσία και να πλησιάζει προς ένα άλλο όχημα το οποίο και προσπαθήσει να το «κλειδώσει» στο ραντάρ του. Ωστόσο το σήμα χάνεται, αλλά στη συνέχεια ο στόχος «κλειδώνεται» με το κωδικοποιημένο μήνυμα «LOCK: RED797_19» να αναγράφεται στην οθόνη μαζί με το «Coming Soon» (έρχεται σύντομα), την ίδια ώρα που ο τίτλος του βίντεο είναι «Red797_62818».
 
Ξεκινώντας την αποκωδικοποίηση του teaser ίσως η φράση «Coming Soon» να είναι η αυριανή ημέρα καθώς το 62818 του τίτλου θυμίζει το 6/28/2018, δηλαδή τη σημερινή ημερομηνία, καθώς στην Αμερική αναγράφεται πρώτα ο μήνας και μετά η ημέρα. Από κει και πέρα το 797 ίσως να αφορά την ιπποδύναμη που θα έχει νέο ισχυρό αυτοκίνητο της Dodge, η οποία βάση φημών θα προέρχεται από ένα V8 κινητήρα 6,2 λίτρων, ενώ η λέξη Red μάλλον έχει σχέση με κάποια έκδοση του Dodge Challenger SRT Demon. Τέλος σε ότι αφορά το 19 αυτό είναι ξεκάθαρο πως αναφέρεται ότι θα αποτελεί το model year του 2019 για τη μάρκα.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτό δεν αποτελεί και μεγάλο πρόβλημα καθώς μέσα στις επόμενες ώρες το Dodge Challenger SRT Demon θα έχει κάνει την εμφάνισή του.
 
Δείτε το βίντεο
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις