Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μεγάλη ζήτηση και μόνο 450 άτομα θα μπορέσουν να αποκτήσουν το Subaru WRX STI S208 των 325 ίππων.

Κληρώνει για το Subaru WRX STI S208!

25/9/2017

Στο Τόκιο θα παρουσιαστεί την έκδοση S208 για το WRX STI ενώ για την απόκτηση του εκτός από αρκετά χρήματα θα χρειαστείς και πολύ τύχη. Δες γιατί.

Μετά το λανσάρισμα της έκδοσης S207 για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων λίγα χρόνια πριν στην Ιαπωνία σαν ένα πιο ισχυρό WRX STI, η Subaru αποφάσισε να κάνει την απόδοση του σεντάν ακόμα πιο ισχυρή. Όπως και ο προκάτοχος του, η έκδοση S208 θα είναι διαθέσιμη μόνο για την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου με τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα γίνουν διαθέσιμα να μην υπερβαίνει τα 450.
 
Τι αλλαγές έχουν γίνει; H oροφή είναι τώρα πλήρως κατασκευασμένη από ανθρακόνημα  ώστε να μειωθεί το βάρος και να πάει το κέντρο βάρους πιο χαμηλά ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης ενώ και η ανάρτηση έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να γίνει το μοντέλο ακόμα πιο ευέλικτο όταν στρίβει.
 
Στο πεδίο του μηχανικού συνόλου, η Subaru αν και δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες, αναφέρει ότι η έκδοση S208 θα επωφεληθεί από βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με την S207. Υπενθυμίζουμε, ότι η προηγούμενη έκδοση έπαιρνε ισχύ από έναν 2λιτρο απόδοσης 325 ίππων και 431 Νm ροπής.
 
Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 25 Οκτωβρίου στο Σαλόνι του Τόκιο μαζί με το νέο WRX STI και θα αυτοί που το επιθυμούν εκτός από τα χρήματα που πρέπει να δώσουν πρέπει να είναι και τυχεροί καθώς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση λόγω της μεγάλης ζήτησης!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις