Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δέκα χρόνια μετά τη νίκη του στο GT Academy, ο Ordóñez θα αγωνιστεί φέτος για την ομάδα GT Sport Motul RJN.

«Koρυφή» το νέο Nissan GT-R NISMO GT3!

23/3/2018

Ο Lucas Ordóñez κέρδισε τον πρώτο διαγωνισμό του Nissan PlayStation GT Academy. Το 2018, θα διεκδικήσει το Blancpain GT Series Endurance Cup , προωθώντας την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού που “απογείωσε” την καριέρα του.

Δέκα χρόνια μετά τη νίκη του στο GT Academy, ο Ordóñez θα αγωνιστεί φέτος για την ομάδα GT Sport Motul RJN,  οδηγώντας το νεοεισερχόμενο στους αγώνες Nissan GT-R NISMO GT3 2018-spec.
 
Μαζί με τους Alex Buncombe και Matt Parry, ο Ordóñez είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τους πρώτους γύρους του πίσω από το τιμόνι του νέου αυτοκινήτου, την περασμένη εβδομάδα στην πίστα του Paul Ricard.
 
"Με το που ανοίγεις την πόρτα, έχει να κάνεις με ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο: το ολοκαίνουριο τιμόνι, το πιλοτήριο, η θέση του καθίσματος, το ταμπλό - είναι υπέροχα !", δήλωσε ο Ordóñez. "Τώρα, φτιάξαμε ένα αυτοκίνητο που είναι πολύ πιο άνετο για τους οδηγούς, όπως και είναι πιο εύκολο να φτάσεις στα κουμπιά και τους διακόπτες που χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η θέση του οδηγού έχει επίσης βελτιωθεί. Η κατανομή του βάρους έχει βελτιωθεί σημαντικά, με τρόπο που μας βοηθά πολύ στο στρίψιμο  του αυτοκινήτου. Το μπροστινό σύστημα έχει επίσης υποστεί βελτιώσεις, έχοντας αποκτήσει περισσότερη αεροδυναμική, καλύτερη ψύξη και περισσότερη ισχύ.”
 
Ο Ordóñez δεν είναι ο μόνος που θα ανταγωνιστεί για την ομάδα της  GT Sport Motul  RJN: Ο Μεξικάνικος Ricardo Sanchez (νικητής του πρώτου  διεθνούς διαγωνισμού GT Academy) θα οδηγήσει με τους Βρετανούς Struan Moore και Jordan Witt, το GT-R με το Νο. 22.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις