Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι

20/8/2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματίσει για περίπου 20 ημέρες η Ελληνική Αστυνομία στο Δήμο Γαλατσίου. Δείτε τους δρόμους που είναι κλειστοί.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία γνωστοποίησε πως λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, ανάπλασης νησίδας, πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Γαλατσίου, καθΆ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, κατά το χρονικό διάστημα από 18.8 έως 9.9.2018:
  • Στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος της οδού Πρωτοπαπαδάκη, στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Ύδρας έως τη συμβολή της με την οδό Έβρου, μέγιστου πλάτους 2,70μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Φιλοθέη και 0,70μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γαλάτσι.
  • Στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος της οδού Πρωτοπαπαδάκη, στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Ελ.Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ύδρας, μέγιστου πλάτους 2,70μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Φιλοθέη και 0,70μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γαλάτσι.
Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια των ανωτέρω εργασιών θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων, στα παραπάνω οδικά τμήματα, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών, δεν θα διακόπτεται και θα διεξάγεται στο υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 2,75μ. ανά ρεύμα κυκλοφορίας.
  • Καθορισμό του ανώτατου ορίου ταχύτητας στην περιοχή των έργων, αρχικά σε πενήντα (50,00) χλμ/ώρα και τελικά σε τριάντα (30,00) χλμ/ώρα σε απόσταση τριακοσίων (300,00) και εκατό (150,00) μέτρων αντίστοιχα, πριν την περιοχή των έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.
Η ΕΛ.ΑΣ παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις