Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η μάρκα αν και θα διατηρήσει κάποια μικρή ανεξαρτησία στις αποφάσεις, θα υιοθετήσει τα δάπεδα και τον τεχνολογικό εξοπλισμό της Geely.

Πληροφορίες από το στρατόπεδο της Geely αναφέρουν ότι ένα SUV μοντέλο είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας.

«Nα γίνουμε Ferrari και Porsche»

1/12/2017

Tην πρόθεση της Geely να επιστρέψει η Lotus στην παλιά της αίγλη αποκάλυψε ο πρόεδρος του κινέζικου κολοσσού, κ. An Cong Hui.

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια που έχει η Lotus αποκαλύφθηκαν μέσα από δηλώσεις του προέδρου της Geely, η οποία έχει εδώ και λίγο χρονικό διάστημα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της μάρκας.

Ο An Cong Hui δήλωσε σε συνέντευξη του: « Kάνουμε τα σχέδια μας. Θέλουμε να φέρουμε πίσω την «βαριά» κληρονομιά της Lotus και να αποτελέσει μια από τις καλύτερες εταιρείες στην κατηγορία των πολυτελών σπορ αυτοκινήτων. Η Lotus ήταν παλιότερα στην ίδια κατηγορία με την Ferrari και την Porsche και θέλουμε να επιστρέψουμε σε αυτό το σημείο.»

Πληροφορίες από το στρατόπεδο της Geely αναφέρουν ότι ένα SUV μοντέλο είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Lamborghini με την Urus, κάτω από την Compact Modular Architecture πλατφόρμα της Geely-Volvo. H Lotus ήταν μία από τις πρώτες αυτοκινητοβιομηχανίες που κατασκεύασαν crossover concept, όπως το APX που παρουσιάστηκε στην Γενεύη το 2006, με την εταιρεία να θέλει να ανταγωνιστεί την Posche Macan.

Mε την ιδιοκτησία της να έχει περάσει πλέον σε κινέζικα χέρια, η μάρκα αν και θα διατηρήσει κάποια μικρή ανεξαρτησία στις αποφάσεις, θα υιοθετήσει τα δάπεδα και τον τεχνολογικό εξοπλισμό της Geely.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις