Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μπορεί να υπάρχουν παραπάνω από μια Ferrari 488 Spider, ωστόσο εσωτερικό όπως αυτό της συγκεκριμένης που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας δεν το έχει άλλη.

Οι άνθρωποι της βελτιωτικής εταιρείας έχουν χρησιμοποιήσει διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε χρώματος.

Όπως μπορούμε να δούμε και από τις εικόνες εκτός από το κυρίαρχο μπλε χρώμα, έχουν προστεθεί και μερικές μικρές λεπτομέρειες κίτρινης απόχρωσης.

Το δερμάτινο εσωτερικό της 488 Spider

16/1/2018

Μπορεί να υπάρχουν παραπάνω από μια Ferrari 488 Spider, ωστόσο εσωτερικό όπως αυτό της συγκεκριμένης που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας δεν το έχει άλλη. Δείτε περισσότερα.

Στα χέρια των ανθρώπων της Carlex Design έπεσε μία Ferrari 488 Spider με αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα εσωτερικό το οποίο είναι μοναδικό.
 
Οι άνθρωποι της βελτιωτικής εταιρείας έχουν χρησιμοποιήσει διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε χρώματος, το οποίο έχουν τοποθετήσει στο εσωτερικό του ιταλικού μοντέλου με τη «μορφή» απλού δέρματος αλλά και Alcantara, που καλύπτουν κάθε επιφάνεια της καμπίνας του supercar.

Όπως μπορούμε να δούμε και από τις εικόνες εκτός από το κυρίαρχο μπλε χρώμα, έχουν προστεθεί και μερικές μικρές λεπτομέρειες κίτρινης απόχρωσης τόσο στο κάτω μέρος, όσο και στο πάνω μέρος των καθισμάτων, δίνοντας έτσι μια διακοσμητική «πινελιά» στο «έργο τέχνης».
 
Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου, αυτή παραμένει στην εργοστασιακής της μορφή, ωστόσο είναι δύσκολο να πούμε πως η σχεδίαση της 488 Spider χρειάζεται διορθώσεις.
 
Τέλος αναφορικά με τον κινητήρα και τις επιδόσεις του ιταλικού αυτοκινήτου, η ισχύς προέρχεται από ένα V8 κινητήρα 3.9 λίτρων που προσφέρει 670 ίππους και 760 Nm ροπής, επιτρέποντας στο μοντέλο να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 3 δευτερόλεπτα.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις