Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H McLaren GT φαίνεται πως βασίζεται πάνω στο P1 GTR.

H McLaren GT φαίνεται πως βασίζεται πάνω στο P1 GTR.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η Lanzante θα αναβαθμίσει το μοτέρ, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι θα το μοντέλο θα είναι αρκετά πιο ελαφρύ.

McLaren P1 GT: Το «παιχνίδι» ενός δισεκατομμυριούχου

16/7/2018

Ένας δισεκατομμυριούχος από τη Μέση Ανατολή ζήτησε η Lanzante να φροντίσει αποκλειστικά για αυτόν την McLaren P1 GT κι είναι έτοιμος να τη θαυμάσει.

Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ένα από τα αυτοκίνητα σταθμός στην πορεία της αυτοκίνησης, η McLaren P1, σταμάτησε να παράγεται το 2015, ωστόσο το υπερ-αυτοκίνητο ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας μιας και η Lanzante αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από την P1 GT.

To μοντέλο αυτό είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που ξεχωρίζει για την σκούρα πράσινη βαφή του, τον τεράστιο αεραγωγό πάνω από την οροφή και φυσικά την γιγάντια πίσω αεροτομή. Απαρατήρητο δεν περνά ούτε το νέο σύστημα εξάτμισης τεσσάρων απολήξεων και ο ελαφρά ανανεωμένος πίσω διαχύτης.

H McLaren GT φαίνεται πως βασίζεται πάνω στην P1 GTR που εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα 3,8 λίτρων απόδοσης 800 ίππων σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 200 PS, φέρνοντας την συνολική ιπποδύναμη στα 1.000 άλογα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η Lanzante θα αναβαθμίσει το μοτέρ, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι θα το μοντέλο θα είναι αρκετά πιο ελαφρύ.

Η McLaren P1 GT θα αντλεί έμπνευση από την F1 GT Longtail και ετοιμάζεται για έναν και μόνο ξεχωριστό πελάτη της Μέσης Ανατολής.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις