Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο οίκος προσφέρει προαιρετικά και ένα αεροδυναμικό πακέτο.

Η μέγιστη τελική ταχύτητα του μοντέλου αυξάνεται τώρα στα 300 χλμ./ώρα.

Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.

Με 500 PS το RS3 της ΑBT

22/6/2018

Το νέο της βελτιωτικό πακέτο για το Audi RS3 παρουσίασε η ABT Sportsline. Δείτε τι προσφέρει.

Το νέο της βελτιωτικό πακέτο για το Audi RS3 σεντάν παρουσίασε ο οίκος ABT Sportsline, γνωστός για τις δουλειές του πάνω στα περισσότερα μοντέλα της Volkswagen και της Audi.

Στην εργοστασιακή του έκδοση, το RS3 σεντάν αποδίδει 400 ίππους μέσω του υπερτροφοδοτούμενου 5κύλινδρου 2,5 λίτρων κινητήρα του, ωστόσο πλέον, χάρη στην φροντίδα της ΑΒΤ, η απόδοση του μοτέρ φτάνει πια τα 500 άλογα μέσω ενός νέου δικού της προγράμματος στο λογισμικό του εγκεφάλου, δικό της intercooler και ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης. Η μέγιστη τελική ταχύτητα του μοντέλου αυξάνεται τώρα στα 300 χλμ./ώρα, ενώ σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται τώρα σε μόνο 3,7 δευτερόλεπτα.

Ο οίκος προσφέρει προαιρετικά και ένα αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει μπροστινή ποδιά, ελαφρώς ανανεωμένη γρίλια, πλαϊνές ποδιές και καινούριες λεπτομέρειες στα φτερά αλλά και νέα ανάρτηση με αμορτισέρ ΑΒΤ, αναβαθμισμένα φρένα και 19άρες ή 20άρες ζάντες. Για το εσωτερικό του, η ABT προσφέρει επένδυση από ανθρακόνημα στην καμπίνα, μοναδικά πατάκια, επιλογέα σχεδιασμένο από την ABT κ.α.

Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά λέγεται πως το πακέτο είναι αρκετά «τσουχτερό» οικονομικά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις