Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το facelift Α4 του 2019 σε ψηφιακή μορφή.

Με νέες αλλαγές το Α4 σεντάν για το 2019

13/12/2018

Μετά το φετινό μίνι facelift θα ακολουθήσει ακόμα ένα για το premium σεντάν το 2019.

Μπορεί η Audi το καλοκαίρι που πέρασε να προσέφερε στο A4 σεντάν ένα μικρό facelift, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μάρκα ετοιμάζεται να προσφέρει και δεύτερη, αυτή τη φορά πιο εκτενή, ανανεωμένη έκδοση στο εν λόγω premium σεντάν.

Όπως φανερώνει και η παραπάνω ψηφιακή εικόνα, το μοντέλο θα εκμοντερνιστεί περισσότερο στην εξωτερική του εμφάνιση, υιοθετώντας στοιχεία από τα μεγαλύτερα αδερφάκια του, τα A6 και Α8. Οι κατάσκοποι κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα έχει σημαντικές διαφορές στον πρόβολο, ωστόσο πηγές από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν πως η σχεδίαση του θα περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές στα φωτιστικά σώματα, στο καπό αλλά και στο πίσω μέρος. Πολύ πιο πλούσιος θα είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός του ανανεωμένου μοντέλου. Το Α4 θα προσφέρεται με τρεις οθόνες, μια 12,3 ιντσών Virtual Cockpit για τον πίνακα οργάνων, μία 8,8 ιντσών (ή 10,1 ιντσών προαιρετικά) για το σύστημα infotainment και μια τρίτη 8,6 ιντσών χαμηλά στην κεντρική κονσόλα.

Αλλαγές στα μηχανικά σύνολα δεν πρέπει να περιμένουμε, αφού λέγεται πως η Audi δεν θα προσφέρει στο ανανεωμένο μοντέλο κάποια ηλεκτροκίνητη έκδοση. Πάντως, η προσθήκη ενός τέτοιου κινητήριου συνόλου πρέπει να θεωρείται σίγουρη όταν η Αudi παρουσιάσει τη νέα γενιά του μοντέλου.

Το νέο facelift για το A4 Avant αναμένεται μέσα στο επόμενο έτος.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις