Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δείτε το εσωτερικό της Mercedes A-Class

16/1/2018

Ένα αστέρι 64 χρωμάτων - Το 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα Mercedes A-Class, εμείς γνωρίζουμε ήδη πως θα είναι το εσωτερικό της. Παρόμοιο με της E-Class!

Ρύθμιση καθίσματος: Παραδοσιακά η θέση οδήγησης ρυθμίζεται από τα κουμπιά πάνω στην πόρτα στις Mercedes. Δίπλα βλέπουμε το κουμπί για την θερμαινόμενα καθίσματα.

Αεραγωγοί: Συνολικά 5 αεραγωγοί. Οι 3 βρίσκονται στο κέντρο του ταμπλό. Όλοι έχουν γαλβανισμένες επιφάνειες και φωτίζονται! Συνολικά υπάρχουν 64 αποχρώσεις για τον φωτισμό του εσωτερικού. 5 φορές περισσότερες από πριν.

Cruise Control: Το πολυλειτουργικό τριάκτινο τιμόνι, το συναντήσαμε στην S-Class. Αριστερά τα κουμπιά για το προαιρετικό σύστημα ελέγχου του cruise control.

Οθόνη-πίνακας οργάνων:  Η ευρείας οθόνης διάταξη. αναμένεται να είναι στον βασικό εξοπλισμό. Τα όργανα πίσω απ το τιμόνι είναι στρογγυλά.

Τηλέφωνο: Το κουμπί για την ένταση δίπλα απ αυτό για την αποδοχή και απόρριψη των κλήσεων. Εδώ βρίσκεται και το κουμπί για τις φωνητικές εντολές.

Επιλογέας αυτόματου κιβωτίου: Προσοχή, εδώ είναι ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου και όχι οι υαλοκαθαριστήρες.

Κεντρική οθόνη: Οι οθόνες διατίθενται σε 3 διαστάσεις, 2 των 7 ιντσών, 2 των 10.25 ιντσών ή μια των 7 ιντσών. Εδώ είναι οι μεγάλες οθόνες  με τεχνολογία πολυστρωματικού γυαλιού(«Συγκολλημένο Γυαλί»). Η πρόβλεψη του καιρού εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη. Νέο είναι το σύστημα πλοήγησης με αποθηκευμένα  57 τρις. οικοδομικά τετράγωνα. Λειτουργεί ακόμα και σε περιοχές που δεν έχουν όνομα.

Κλιματισμός: Κρύο ή ζέστη; Εμπρός ή πίσω; Όλα από εδώ ρυθμίζονται όπως και το ξεθάμπωμα του παρμπρίζ.

Πρόγραμμα οδήγησης: Εδώ ρυθμίζουμε τις ενεργές αναρτήσεις. 

Πολυμέσα: Ξεχάστε τον πολυστροφικό διακόπτη, όλα γίνονται πλέον απ αυτό το δερμάτινο χειριστήριο . 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις