Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται στην Ηνωμένο Βασίλειο από τρεις κινητήρες βενζίνης και δύο diesel.

Στην έκδοση αυτή, η Superb υιοθετεί στην σπορτίφ εμφάνιση της Sportline αλλά με έξτρα εξοπλισμό.

Σε σχέση με την απλή έκδοση Sportline, η Sportline Plus κοστίζει 1.700 ευρώ περισσότερα, ωστόσο ολόκληρος ο έξτρα εξοπλισμός που έχει προστεθεί διατίθεται 40% πιο φθηνά.

Nέα Skoda Superb Sportline Plus έκδοση

5/4/2018

Νέα προσθήκη στην γκάμα της αποτελεί για την Superb η έκδοση Sportline Plus που μόλις προσέθεσε η Skoda. Διαβάστε τι περιλαμβάνει.

Μια νέα ακόμα πιο ισχυρή εξοπλιστική έκδοση με την επονομασία Sportline Plus για την Superb παρουσίασε η Skoda με στόχο να ανταποκριθεί στην μεγάλη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στην έκδοση αυτή, η Superb υιοθετεί στην σπορτίφ εμφάνιση της Sportline αλλά με έξτρα εξοπλισμό όπως Columbus σύστημα πλοήγησης μέσω δορυφόρου σε συνδυασμό με μια οθόνη 9,2 ιντσών, δικό της Wi-Fi, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων, ηλεκτρονικό πορτ-μπαγκάζ, 19άρες ζάντες αλουμινίου σε χρώμα Anthracite Vega, ανανεωμένης σχεδίασης προφυλακτήρες, πίσω σπόιλερ και μαύρες λεπτομέρειες κατά μήκος του αμαξώματος ενώ στην εκδοχή Estate το μοντέλο εξοπλίζεται με μαύρες ράγες.

Αλλα συστήματα με τα οποία εξοπλίζεται η Superb είναι φώτα bi-xenon, σένσορες παρκαρίσματος μπροστά και πίσω, έλεγχος κλιματισμού μπροστά και πίσω, keyless entry, και cruise control ενώ η απόσταση από το έδαφος μειώνεται κατά 15 χλστ.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται στην Ηνωμένο Βασίλειο από τρεις κινητήρες βενζίνης και δύο diesel ενώ προσφέρεται προαιρετικά σύστημα τετρακίνησης και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η κορυφαία επιλογή είναι ο 2λιτρος TSI των 280 ίππων και σύστημα τετρακίνησης που μπορεί και κάνει την Superb να φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα.

Σε σχέση με την έκδοση Sportline, η Sportline Plus κοστίζει 1.700 ευρώ περισσότερα, ωστόσο ολόκληρος ο έξτρα εξοπλισμός που έχει προστεθεί διατίθεται 40% πιο φθηνά. Συνολικά, για την αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Skoda Superb Sportline Plus ξεκινά από τις 33.541 ευρώ για την εκδοχή σεντάν και από 35.000 ευρώ στην wagon.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις