Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα σπορ έκδοση για το ηλεκτρικό BMW i3

14/8/2017

Η BMW φαίνεται ότι ετοιμάζει μια σπορ εκδοχή του i3 και πραγματοποιεί δοκιμές στο δρόμο έχοντας καλυμμένο το αυτοκίνητο με αρκετό καμουφλάζ.

Μία πιο σπορ έκδοση της ηλεκτρικής  BMW i3, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός κατασκόπων να κινείται στο δρόμο. Όπως μπορείτε να δείτε το καμουφλαρισμένο νέο μοντέλο το όνομα του οποίου θα είναι i3 S, λέγεται πως θα φέρει στον σχεδιασμό του κάποια διαφορετικά στοιχεία, τα οποία θα το ξεχωρίζουν από τη βασική έκδοση.
 
Όπως μπορούμε να δούμε από την εικόνα, τα φτερά του γερμανικού ηλεκτρικού μοντέλου θα είναι «φουσκωμένα», αλλάζοντας έτσι την στάση του αυτοκινήτου, ενώ μέσα του εξωτερικού αναφέρουν, πως το ύψος οδήγησης είναι αρκετά χαμηλότερο από το απλό i3. Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε τις σπορ ζάντες που φορά το νέο μοντέλο, οι οποίες κοσμούνται από πέντε διπλές ακτίνες.
 
Παράλληλα με τις διαφορές στην εμφάνισή του, πολλές μηχανικές τροποποιήσεις θα διακρίνουν περαιτέρω το i3 S. Από τις βασικότερες αλλαγές θα είναι ο ισχυρότερος ηλεκτρικός κινητήρας, που λέγεται ότι θα  ανεβάζει την ισχύ από τους 170 στους 190 ίππους.
 
Το BMW i3 S δεν αποκλείεται να το δούμε επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον προσεχή Σεπτέμβρη.    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις