Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η teaser εικόνα του Forester.

Νέα teaser εικόνα του επερχόμενου Subaru Forester

27/3/2018

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Auto Show της Νέας Υόρκης, όπου θα δούμε το νέο Forester, έχει ήδη ξεκινήσει και έτσι η Subaru θέλησε να μοιραστεί με το κοινό μια ακόμα teaser εικόνα του επερχόμενου μοντέλου, η οποία δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία.

Όπως μπορούμε να δούμε η εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά, δείχνοντάς μας το πίσω δεξί άκρο του μοντέλου, από το οποίο φαίνεται πως τα φωτιστικά σώματα θα έχουν ένα σχεδιασμό μπούμερανγκ, ενώ ο προφυλακτήρας διαθέτει και μία πλαστική επένδυση.
 
Η Subaru δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για το Forester, ωστόσο αναμένεται να βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα της φίρμας που βασίζεται και το Impreza, κάτι που πιθανώς να σημαίνει πως η μείωση του θορύβου στη καμπίνα αλλά και οι κραδασμοί θα μειωθούν, ενώ παράλληλα θα αυξηθεί και η ασφάλεια.

Οι επιλογές στα μηχανικά σύνολα παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, αλλά το μοντέλο θα μπορούσε να προσφερθεί με τετρακύλινδρο 2λιτρο κινητήρα που θα προσφέρει 153 ίππους και 196 Nm ροπής, ενώ άλλες πιθανές επιλογές είναι ο τετρακύλινδρος 2.5 λίτρων κινητήρας, αλλά και ο υπερτροφοδοτούμενος 2,4 λίτρων που προσφέρει 262 ίππους και 375 Nm ροπής.
 
Το νέο Subaru Forester θα αποκαλυφθεί στις 28 Μαρτίου, όπου και αναμένεται να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις